Žena sa talasima poput sirene
Oblikovanje kose | Leto

Morsko i prelepo: talasi poput sirene

Prelepa frizura koja je potpuno spremna za leto. Talasi poput sirene stvaraju seksi, ležeran stil koji će vam dati utisak kao da ste na moru! Otkrijte kako jednostavno da postignete ovaj talasasti stil i koju garderobu da uklopite

Sve je u Pinterestu i Instagramu: seksi talasasta kosa poput sirene je TREND predstojećeg leta. Nije iznenađujuće: izgled je savršen miks modernih frizura - mokri stil se spaja sa morskim talasima i razbarušenom, kovrdžavom kosom. Idealna je frizura za žene sa dugom kosom i savršena je za sunčane dane. Sa ovom frizurom, nosićete more sa sobom i dugo ćete imati osećaj letovanja! Šta vam je potrebno da biste postigli talase poput sirene? Aparat za kovrdžanje i zaštita od toplote, plus sprej za teksturu. Napravite savršeni izgled „kao da ste izašli iz mora" sa sprejem za sjaj ili gelom. Pratite naša jednostavna uputstva kako bi postigli ovaj talasasti stil.

Pet koraka do letnjih talasa poput sirene

  • Napravite razdeljak na sredini i nanesite zaštitu od toplote.
  • Zatim uvijte delove kose oko aparata za kovrdžanje. Počnite sa donjim delovima i uvijajte ih ka spolja pa pređite na gornje delove. Zapamtite: što je tanji aparat za kovrdžanje to će biti čvršće kovrdže.
  • Savet: Toplota topi keratin u kosi čineći je rastegljivom. Kako bi kovrdže duže trajale držite ih u rukama dok se ne ohlade. Keratin će se ponovo učvrstiti i kovrdže će sadržati njihov oblik.
  • Nanesite sprej za teksturu u kosi za moderan morski izgled.
  • Za mokar izgled, razmislite: sveže kao talasi - nanesite sprej za sjaj ili gel. Na kraju, učvrstite lakom za kosu.
660x450_frau-mermaid-waves-balayage
Balajaž daje još više pokreta talasima poput sirene.

Da li su moderni talasi poput sirene za vas?

Plava žena sa talasima poput sirene

Talasi poput sirene izgledaju letnje i blistavo na plavoj kosi.

Ovaj kovrdžavi izgled je savršen za žene sa dugom kosom koje mogu da pretvore kosu i neuglađenu „wow" frizuru. Nije važno da li je kosa prirodno ravna ili kovrdžava. Žene sa kovrdžama nemaju puno posla, treba samo da nanesu malo balzama za kovrdžanje za više elastičnosti i da uviju pojedinačne pramenove oko aparata za kovrdžanje. Utrljajte malo ulja za kosu na dužine i krajeve i vaš savršeni letnji stil je gotov. Plavuše imaju prednost zbog njihove prirodne boje kose, koja automatski izgleda okupana suncem.

Savršena modna kombinacija za talase poput sirene

Ova frizura je kao šlag na tortu za opušteni letnji izgled. Uklopite sa ležernim autfitom: talasi poput sirene u hipi stilu kao velike haljine i sa večno popularnim Koačela izgledom: zamislite sa kratkim džins šorcem, topom i jaknom sa resama. Što je ležerniji autfit to je bolje. Ove neuglađene kovrdže su idealan stil za prave ljubitelje boho stila. Espadrile ili platforme savršeno upotpunjuju stil. Kada je u pitanju nakit, što više to bolje: kombinujte ogrlice različitih dužina i brdo zveckavih narukvica da biste kompletirali stil.

Otkrijte: Frizure