Žena sa letnjim šeširom.
Oblikovanje kose | Leto

Grad ili plaža? Frizure za vaše letnje dane

Leto u gradu ili na prelepoj plaži? Bez obzira na vaše planove za leto, želite da izgledate savršeno sređeno. To podrazumeva frizure u trendu kao što su razbarušena punđa ili nežni talasi. Dozvolite nam da vam pokažemo kako letnje frizure mogu da vam pomognu da izgledate nezaboravno.

Mi volimo leto. Dani su duži, toplo je i dok vam koža tamni vaša kosa postaje svetlija. Imate velike planove i želite da ovo leto bude nezaboravno? Treba vam savršeni stil za to. Bez obzira da li uživate u letnjoj toploti uveče u vašem gradu ili vam vetar prolazi kroz kosu na mediteranskoj plaži. Dozvolite nam da pronađemo najmodernije letnje frizure za grad i more.

660x545_Woman-Summer-Blouse-Beach
Biti moderna na plaži sa trakom i bluzom

Gradski stil: evo kako da nađete savršeni stil za vaše destinacije poput Pariza i Berlina

Žena sa cvetnom haljinom koja šeta gradom

80-te su se vratile: sa retro cvetovima bićete sasvim u trendu

Da li ste prava gradska devojka i volite da uživate u suncu na krovovima iznad grada ili u nekom kafiću? Onda imamo savršen stil za vas. Nosite moderni visoki rep ili duplu francusku pletenicu danju. To će vam omogućiti da osetite povetarac oko vrata. Ležerne haljine sa zabavnim motivima će upotpuniti vaš izgled. U večernjim satima kada je vreme za zabavu posle posla i kada gledate prelepi zalazak sunca, pustite rep za prirodno talasasti efekat. Vaša kosa će ležerno padati preko ramena i nežni talasi će usavršiti vaš istaknuti ženstveni stil.

Kraljica stila na plaži: postanite ikona stila na Mikonosu i Ibici

Vazduh miriše na slanu vodu, talasi zapljuskuju i topao povetarac nežno miluje vašu puštenu kosu. Danju ste uživali i osetili toplotu sunca na vašoj koži i bili ste zaista privlačni sa vašom svetlom tunikom inspirisanom Grčkom. Sada sedite na balkonu i divite se predivnom zalasku sunca na horizontu. Savršeno veče za relaks. Želite takođe da pustite da se vaša kosa odmori i relaksira i da je dodatno negujete? Onda zašto ne probate naše proizvode za intenzivni tretman Gliss Hair Repair? Pustite da tretman odstoji malo duže dok se opuštate na kraju dana. Na taj način ćete pružiti vašoj kosi savršenu letnju negu i pomoći da izgleda lepo i glatko bez obzira na sunce i vetar.

660x545_Woman-Summer-Style-Greece
Majica i šorc od teksasa su savršena kombinacija za mediteranski stil.