carey-mulligan
Oblikovanje kose | Kratka kosa

Jedna zvezda – Pet frizura: Keri Maligan


Sve se tako brzo odvijalo za britansku glumicu Keri Maligan. Tek što se pojavila na filmskom platnu, dobijala je jednu glavnu ulogu za drugom. Njen najskorašnjiji trijumf biće da se ugleda na Miu Ferou. A šta je sledeće? I mi jedva čekamo da saznamo! Takođe nam je fascinantno kako pronalazi vremena da oblikuje svoju kratku kosu.

Keri Maligan
© Getty Images

Keri Maligan sa tek napravljenim šiškama na Međunarodnom filmskom festivalu u Palm Springsu iz januara ove godine

Ako želite da vidite Keri Maligan sa dugom kosom, pogledajte njen film 'Never Let Me Go', koji se pojavio oktobra 2010. Britanska glumica voli da nosi kratku kosu i više puta je dokazala kako raznolika krataka kosa može biti po pitanju frizura. A njena raznolikost kao glumice je još impresivnija. Čak i u svojim ranijim filmovima, poput filma ‘Obrazovanje’ nominovana je za Oskara i osvojila je nekoliko nagrada na festivalima. Ovih dana, Keri Maligan glumi sa Rajanom Goslingom u akcionom trileru ‘Vožnja’. Nakon toga će glumiti u rimejku legendarnog filma 'The Great Gatsby'. Glavne ulogu u originalnoj verziji filma su tumačili Robert Redford i Mia Ferou. A sada poslastica za ljubitelje muzike! 2012. godine Keri Maligan će glumiti Elizu Dulitl u rimejku filma ‘Moj draga dama’. Hju Grant se pominje kao glavni glumac koji tumači lik doktora Dulitla. To će biti prava poslastica!

Frizura Keri Maligan

Frizura Keri Maligan je jednostavna ali ostavlja prostora da se bude maštovit. Nekada pravi razdeljak na najmaštoviti način, što čini da izgleda uglađeno uz pomoć dosta sjaja. Ponekad se pojavi kao plavuša, a ponekad kao brineta, ponekad ima šiške a ponekad je začešljana. Keri bez poteškoća može da napravi frizuru sa podignutom kosom. Definitvno je vešta u pravljenu raznolikih frizura od svoje kratke kose.

Pet izgleda Keri Maligan

Linkovi

Intervju o filmu 'Never Let Me Go' >> gossippress.com

Kritike filma vredne pomena >> hollywoodreporter.com

Blog o frizurama Keri Maligan >> cyrillawest.blogspot.com

Fotografije Keri Maligan >> celebrity-mania.com