Žena sa kratkom frizurom i naočarima
Oblikovanje kose | Kratka kosa

Najmodernije kratke frizure ove sezone

Volimo kratke frizure! Razmišljate o promeni? Sada je vreme za to! Kratke frizure su trenutno veoma tražene. Predstvaljamo vam pet naših omiljenih i otkrivamo koja vam najbolje pristaje

Spremni za promenu? Onda je možda vreme za novu frizuru. Kratka kosa je trenutno hit. Žene sa dugom kosom se teško odriču svoje duge kose. Ali verujte, vredi! Kratka frizura ima samopouzdanje, moderna je i stilizovana. Najvažnija stvar je da odgovara vašoj ličnosti, tipu kose i obliku glave.

Dole, vam predstvaljamo naših pet kratkih frizura. Koja je vaša omiljena?Naših top pet modernih kratkih frizura sezone

1) Undercut

Žena sa Undercut-om - kratka frizura

Ova kratka frizura u trendu je savršena za one kojima ne smeta malo više pažnje. Ova frizura izgleda drastično kada su dve strane obrijane na delove od 2.5 cm. Kosa na vhu glave je duža i oblikuje se kako god hoćete. Taj deo na vrhu će izgledati bolje ako koren ima dosta volumena. Povečajte koren utrljavajući puder za volumen i češljajući kosu pozadi. Savet: ova kratka frizura savršeno izgleda na ženama sa prirodnim kovrdžama ili talasastom kosom. Nakon pranja, pažljivo nanesite malo pene za kovrdžanje i osušite kosu koristeći dodatak difuzera. Definišite pojedinačne pramenove sa voskom za kosu. Što je razduzdaniji finiš to će biti moderniji izgled.


2) Kratko i kovrdžavo

Žena sa kovrdžama i kratkom frizurom

Stari mit koji treba da se promeni: da žena sa kovrdžama ne može da nosi kratku kosu. Nije tako! Razuzdani, prirodni izgledi su potpuno u trendu. Sjajna stvar o kratkim frizurama za kovrdžave devojke: vaše kovrdže izgledaju još lepše nego sa dugačkom kosom, jer sa manjom težinom kosa postaje elastičnija. Savet: pitajte svog frizera za savet o frizuri koja vam najbolje pristaje je će vam onda oblikovanje biti jednostavnije. Nakon pranja, dodajte malo pene ili balzama za kovrdže, utrljajte kako bi dodali malo teksture za fenirate (ili je samo pustite da se osuši na vazduhu) - i gotovo.


3) Skraćeni bob

Žena sa skraćenim bobom - kratka frizura

Ovaj elegantni izgled pristaje ženama sa minimalističkim stilom. Skraćeni bob je precizno ošišana frizura koja ističe jasne konture. Kosa mora da ima punoću da bi mogla dobro da pada. Posebno u trendu: skraćeni bob u svetlo platinastoj boji ili sa metalnim nijansama poput bakarno crvene. Šiške mogu biti iste dužine kao ostatak kose ili kraće - probajte mikro šiške.

4) Piksi frizura

Žena sa piksi frizurom -  kratka frizura

Piksi je pravi klasik među kratkim frizurama. Postoji u bezbroj varijanti tako da se može prilagoditei različitim tipovima. Imate tanku kosu? Ovo je savršen stil za vas! Najmodernije piksi frizure su trenutno neuglađene i stepenaste na vrhu. Savet: koristite gel ili vosak za mat finiš da oblikujte vaš piksi u jedan veoma moderan izgled.

5) Buzz cut frizura

Žena sa buzz cut frizurom - kratka frizura

Spremni ste za ekstremnu promenu? Onda je buzz cut BAŠ kratka frizura za vas. Obično, u buzz cut frizuri kosa je ošišana na jednake delove od 2.5 cm dužine. Savet: želite da bude ektrevagantnije? Obojite kosu! Probajte ultra moderne pastelne nijanse ljubičaste ili roze.