Oblikovanje kose | Kovrdže

Stil zvezda ove nedelje: Vanesa Hadžens

Na brzom putu u najviše društvo Holivuda: zvezda filma "High School Musical", Vanesa Hadžens (22) je na putu ka samom vrhu. Ovih dana ju je moguće videti u dva filma. U filmu "Beastly" igra glavnu ulogu uz Aleksa Petifera, a na premijeri filma "Sucker Punch" poslednjih nedelja, pojavila se sa mekim kovrdžama

Ovo je verovatno što ljudi zvou globalna lepota: Glumica Vanesa Hadžens ima irske, indijanske, španske, kineske i filipinske korene. A i oba njena roditelja su odrasli u porodici muzičara čiji su članovi svirali u velikim bendovima tokom svingerske ere prošlog veka. To su savršeni sastojci uspešne karijere u Holivudu. U osmoj godini, Vanesa Hadžens je glumila u svom prvom mjuziklu, potom pojavljuje se u raznim filmovima da bi na kraju glumila u Diznijevom hitu "High School Musical", gde "Nesa", kako joj tepa majka, peva, igra i glumi na način koji je jednostavno zabavan da se gleda.

Sada se pojavio u bioskopi fantanzijski triler "Sucker Punch", gde je pokazala svoju borbenu stranu glumeći uz Emili Brauning. U filmu "Beastly" – savremenoj interpretaciji bajke "Lepotica i zver" glumi lik Bel - naravno.

Frizura Vanese Hadžens

Pevačicu i glumicu često brkaju sa njenom koleginicom i prijateljicom Selenom Gomez. Ali ako se malo bolje pogleda, mogu se videti naznake da je ona buduća Ketrin Zita Džons. Pogotovo sa njenim novim imidžom kovrdžave kose, koji i sami lako možete primeniti.

Korak po korak do frizure kao Vanesa Hadžens

Vaša kosa bi trebalo da bude srednje dužine. Poželjno je da ne bude sveže oprana. Sve što Vam je potrebno su 12 do 16 debelih papilotna, pena za kosu jakog nivoa učvršćivanja, malo kreme za oblikovanje kose i malo laka za kosu.

  • Počinjući od sredine glave, izdvojite relativno debele pramenove kose, nanesite sa njih penu za kosu, uvrtite ih i namotajte jako na papilotne. Da bi gornji deo kose ostao ravan, ne bi trebalo da ih manotavate skroz do temena. 
  • Ponovite ovo za obe strane glave da biste završili na zadnjem delu glave.
    Na kraju, stabilizujte sve penom za kosu. 
  • Pomoću fena za kosu, zagrejte namotane pramenove, podešavajući fen na slabiju brzinu i visoku temperaturu. Ostavite neko vreme da bi se namotani pramenovi ohlade. 
  • Papilotne bi trebalo da ostanu na glavi barem jedan sat (poželjno je i duže). Pre nego što skinete papilotne, fenom kratko ponovo zagrejte i pustite da se ohladi kosa.
  • Pažljivo skinute papilotne i prođite prstima kroz kosu. 
  • Namažite malo kreme za oblikovanje kose na dlanove i blago stisnite kovrdže. Stvorite sopstveni izgled tako što ćete neke pramenove izvlačiti prstima. 
  • Na kraju nanesite lak za kosu da bi Vam frizura bila postojana i gotovi ste.

Naš savet za brže oblikovanje kose:

Ako je Vaša kosa prirodno talasasta, električni figaro je dovoljan da bi se napravila ovakva frizura. U tom slučaju, izdvojeni pramenovi ne bi smeli da budu previše tanki, jer bi onda kovrdže bile sitne i brojne.

Slike i vesti vezane za život ove glumice:

vanessa-annehudgens.com

vanessa-anne.org

www.vanessahudgens.de