goulart-star-style-izabel
Oblikovanje kose | Kovrdže

Kovrdže Izabel Gular su frizura meseca

Izabel Gular, model Vikrorijinih Anđela, predstavlja najlepše kovrdže za savršene svečane frizure. Kosa poput njene svakako privlači pažnju na zabavama, porodičnim okupljanjima ili gala svečanostima. U stvari je veoma lako napraviti takvu glamuroznu frizuru. Želimo da Vam pokažemo kako to možete korak po korak učiniti u kući.

Izabel Gular je bila u šopingu u svom rodnom gradu, Sao Paolu, kada je frizer otkrio njenu predivnu kosu. Ovo je bio početak Izabeline impozantne karijere modela. U međuvremenu ova sada dvadesetsedmogodišnjakinja je dobro prihvaćena u društvu internacionalnih top modela. Ona je takođe jedna od malobrojnih koje su odabrane da učestvuju u “Victoria's Secret” revijama.

Njene velelepne kovrdže su naša frizura meseca. Kosa poput Izabeline svakako je centru pažnje gde god ona pošla, a veoma je pogodna za posebne prilike, porodična slavlja, zabave i izlazak u grad. Raskošne dobro izdefinisane prelepe kovrdže padaju ležerno preko njenih ramena, a sjaj koji sve zasenjuje daje otmen karakter njenoj frizuri.

Želeli bismo da Vam pomognemo da oblikujete predivne kovrdže poput Izabelinih. Da biste imali frizuru kao što je njena, potrebna je da je Vaša kosa blago stepenasta, dužine do ramena. Za ovu frizuru je najbitniji sjaj. Iz tog razloga preporučujemo redovnu upotrebu tretmana kako biste očuvali Vašu kosu zdravom i sjajnom.

Otkrijte u nastavku kako možete oblikovati glamurozne kovrdže kod kuće.

Ovo je pribor koji Vam je potreban da biste oblikovali kovrdže Izabel Gular:

Pena za volumen, sprej za zaštitu od toplote, velika okrugla četka, veliki široki figaro (najmanje tri i po centimetra širok), lak za volumen kose, lak za sjaj kose

Evo kako se oblikuju bogate stepenaste kovrdže:

  • Posle nanošenja pene za volumen na isfrotiranu kosu, nanesite sprej za zaštitu od toplote. Potom isfenirajte kosu dok ne postane gotovo suva. Napravite razdeljak i isfenirajte je do kraja dok je prevlačite preko velike okrugle četke.
  • Počevši od krajeva, umotajte kosu u figaro. Dopustite kosi da se na kratko zagreje pre nego što pažljivo oslobodite kosu iz figara. Kosu urolajte ka spolja (suprotno od Vašeg lica) kako bi kovrdže dobile maksimalan volumen. 
  • Dopustite kovrdžama da se potpuno ohlade. Potpom podignite pojedinačne kovrdže i poprskajte ih lakom za volumen dok ih puštate da Vam padnu na ramena.
  • Lak za ekstra sjaj kose nanesite kao glamurozan finalni detalj ove frizure.

Savet za ekstra glamurozne kovrdže koje su postojane tokom cele noći

Na putu ka svečanosti bilo koje vrste, stavite mini lak za volumen kosue u svoju tačnicu. Biće koristan za doterivanje na brzinu.

Izabel Gular za Schwarzkopf

Od juna 2011. Izabel Gular je model za Schwarzkopf Gliss. Od novembra mogli ste da je vidite u TV spotu koji reklamira proizvode za negu kose Schwarzkopf, preciznije Gliss Ultimate Repair.