2560x963_models-mit-kurzhaarfrisuren
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za 2018

Varijanta trenda: kratke frizure u trendu će nas oduševiti u 2018.

Imate dugu kosu ali želite veliku promenu? Možda je sada pravi trenutak  da se ošišate. Kratka kosa će biti jedan od najvećih trendova u 2018. Upoznajte neke od prelepih frizura koje imaju najviše potencijala

Kratka frizura je nešto najbolje što može da vam se desi u ovom trenutku. Kratka kosa može sasvim da transformiše vaš izgled - a kratke frizure su trend koji će se nastaviti i u 2018. godini. Znači: koje će frizure biti najmodernije? Izabrali smo neke sa Nedelja mode u Parizu i Njujorku i otkrili najlepše frizure koje mogu da vas inspirišu.  

Najmodernije kratke frizure za 2018.

Najsmelija frizura koja će praviti razliku u 2018. je buzz cut. Obrijane strane su se već pojavile u 2017. Pored drastične buzz frizure u izboru je i blaža varijanta gde je kosa veoma kratka ali nije obrijana. Važno: za ovaj izgled potreban vam je savršen oblik glave bez tragova ili ožiljaka! Ima još puno androgenih kratkih frizura koje su veoma u trendu - kao dendi stil ili paž sa super modernim mikro šiškama.

 

Bob u svim svojim varijantama - je veoma u modi. Najnoviji trendovi podrazumevaju dva dugačka boba: razbarušeni i talasasti bob. U 2018. bob će biti sve duži, dužine do brade, sa ravnim linijama i razdeljkom na sredini. Ova jasna frizura najbolje stoji uz glatku i ravnu kosu. Piksi frizura spada takođe u talas trendova kratkih frizura. Probajte ovu frizuru sa razdeljkom sa strane i ugaonim šiškama koje treba da budu oštre i špicaste - umesto starih omiljenih šiški sa strane - uz ovu modernu frizuru za 2018.

Oblikovanje kratkih trendova za 2018.

Bez obzira na kratku frizuru koju izaberete, evo jedno univerzalno pravilo: koristite male količine proizvoda i nemojte nanositi previše gela ili voska. Najbolje kratke frizure za 2018. podrazumevaju pokret i prirodnu završnicu. Sa previše proizvoda kosa deluje lepljivo i neuredno. Savet: počnite sa manje proizvoda nego što mislite da vam treba, a ukoliko je neophodno, dodajte postepeno ostatak. 

Naš izbor: najmodernije kratke frizure za 2018.