Brineta sa razdeljkom sa strane
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za 2018

Lepi razdeljci: evo kako da nađete savršeni izgled za vašu kosu

Duboki razdeljci, razdeljci na sredini ili razdeljci na strani su najbolji klasici. Oni su siguran način da uvek stvorite novi izgled i da nešto promenite na sebi. Koji razdeljak najbolje pristaje vašem tipu kose? Sa nama ćete naći vaš savršeni razdeljak.

Novi izgled svaki dan? Veoma je jednostavno sa različitim promenama sa razdeljcima. Možete izabrati između razdeljka sa strane, cik cak razdeljka ili dubokog razdeljka. Na taj način ćete stvoriti novi izgled koji će odgovarati vašem trenutnom raspoloženju svakog dana iznova. Razdeljak sa strane je ponovo u modi ove godine i primećen je na revijama po svetu kao i među poznatim ličnostima. Inspirišite se našim omiljenim razdeljcima i pronađite savršeni izgled za vas.

one dam image
Postignite gradski izgled sa klasičnim razdeljkom na sredini

Razdeljak na sredini za ležeran boho stil

Žena sa dugom puštenom kosom i ogrlicom

Sa razdeljkom na sredini možete postići prirodni boho izgled

Diskretni stil: vaša duga kosa pada preko ramena i razdeljak na sredini izgleda prirodno.

 

Ovaj stil je savršen izraz i najbolji stil za ljubitelje mode koji vole boho i nude izgled. Možete učvrstiti razdeljak blagim sprejem tako da kosa pada glatko i ležerno.

 

Dobro je znati: razdeljak na sredini je posebno dobar za okrugla lica jer će zahvaljući njemu okrugla lica izgledati mršavije.

Bujna kosa sa dubokim razdeljkom sa strane

Žena sa kosom sa volumenom

Sa različitim razdeljcima uvek ste drugačiji

Volumen, molim. Napravite frizuru sa lepršavom kosom i dubokim razdeljkom sa strane. Pružite kosi još više postojanosti sa penom za oblikovanje.

 

Ovaj izgled će biti zaista ležeran u neuglađenom stilu i veoma moderan sa kratkom piksi frizurom.

 

Da li imate oštre crte lica ili četvrtasto lice? Onda je ovaj razdeljak najbolje rešenje za vas. Vaša kosa lagano pada na jednu stranu lica i na taj način ublažava oblik. Isto važi i za ovalna i duga lica.

Nikako precizno: neuglađeni cik-cak razdeljak

Cik-cak kosa je bila u trendu 90-tih godina. Sa klasičnim cik-cak razdeljkom, izgled može biti pomalo staromodan. Ali možete dati svoju ličnu crtu sa malo volumena u korenu i izvlačenjem nekoliko razbarušenih pramenova i nosićete ovu frizuru u neuglađenom stilu. Tako ovaj izgled proslavlja vraćanje 90-tih u modu. Pobrinite se da vam koren bude pun volumena i da frizura izgleda prelepo neuglađeno. Blagi lak pomaže da sve stoji na svom mestu. Sad možete da idete sa stilom!