Oblikovanje kose | Frizure u trendu za 2018

Budite autentični, budite prepoznatljivi: ovi influenceri nam pokazuju kako se to radi

Inspirativno, motivaciono: Schwarzkopfovi influenceri nose najmodernije frizure, isprobavaju nove trendove - i potvrđuju da vredi probati izvući najbolje od onoga što imate. Oni promovišu novi tip samopouzdanja. Upoznajte šest od 50 izabranih #SCHWARZKOPFcreators.

 

Lepota nema veze sa tim da li ste veoma mršavi ili imate seksi obline - niti da li imate spiralne kovrdže, ravnu kosa ili talasaste kovrdže. Radi se o tome da li imate usađenu harizmu, neku vrstu: „Hej, to sam stvarno ja" - i svest da je to ono što vas čini prelepom. Moda i lepota su se konačno prihvatile ovaj stav. Pozitivni stav prema telu je više nego trend, to je pravac: pravac koji bi voleli da guramo i odlučno definišemo. Schwarzkopf sarađuje sa 50 influencera iz 27 različitih zemalja. Svi oni pojedinačno imaju uticaj, na primer, tako što ohrabruju druge da budu ono što jesu i istvoremeno ukazuju da je veoma zabavno eksperimentisati. #SCHWARZKOPFcreators dele savete za kosu, istražuju nove frizure i pružaju inspiraciju za nove stilove. Upoznajte malo bolje naše stvaraoce Anu Mariju Dam, Dianu Korkunovu, Gabi Freš, Gamze Biran, Adama Galagera i Niomi Smart...

Ana Marija Dam: Vlogerka i manekenka:

null

Ana Marija Dam je završila peta u osmoj sezoni nemačke emisije „Germany Next Top Model" 2013. godine. Impresivno! Ali ova 21-godišnjakinja verovatno nije očekivala da će imati toliko uspeha nakon emisije: danas ima milion pratioca na Instagramu a njeni vlogovi na YouTubeu imaju na stotine hiljada pregleda. Ana Marija ima uvek besprekoran i prepoznatljiv stil i skoro uvek je nasmejana, opuštena i ne doživljava sebe previše ozbiljno. Njena kosa se menja u skladu sa njenim stajlingom. Ponekad nosi kosu srednje dužine ravno i puštenu, ponekad talasastu, vezanu u visoku punđu ili riblju kost. Njen savet kako bi riblja kost trajala ceo dan: pena za kosu. Koliko se Ana Marija zabavlja u onome što radi se jasno vidi na njenim vlogovima na YouTubeu. U njenim snimcima, ona deli svoje avanture u vezi sa stajlingom: na primer, zašto je jednom ofarbala kosu u plavu boju ili kako je napravila svoju dnevnu frizuru. Ona često pokazuje korak po korak kako se šminka pred kamerama.

Anin moto: ne uzimajte sebe previše ozbiljno. 
 

Diana Korkunova: Insta-zvezda, dizajnerka i manekenka:

null

Šta je ono što vam prvo privuče pažnju kada vidite Instagram Diane Korkunove? Prelepo lice i duge, blistave, smeđe lokne ove ruske manekenke. Njen lični savet za prirodni, talasasti izgled: perite kosu uveče, pustite da se osuši prirodno i završite frizuru sledećeg jutra sprejem za sjaj - gotovo!
Ova 20-godišnjakinja je već dobro poznata u sferi društvenih medija, preko Instagrama kao deo nje svakodnevnice od 2010. godine. Na Instagramu, ona postavlja slike sa putovanja i predstavlja svoje moderne outfite svojim pratiocima. U jednom intervjuu, Diana je izjavila da njen stil uvek zavisi od njenog raspoloženja - i zato ona izgleda drugačije svaki dan. To je očigledno jer se njen stil stalno menja: ponekad je zabavan, ponekad opušten, ponekad elegantan - ali uvek moderan.

Dianin moto: ličnost je važnija nego trendovi.
 

Gabi Freš: Blogerka, dizajnerka i preduzetnik:

null

Gabi Freš (pravo ime: Greg) počela je da vodi svoj blog u 2008. godini nakon što je diplomirala. Gabi je želela da napravi platformu kako bi ohrabrila žene svih veličina i kultura da se odvaže u modi. Ogroman uspeh, blog je doprineo međunarodnom pokretu za promovisanje tela i pouzdanja bez kompleksa. Ovu modernu amerikanku prati više od milion pratioca na Instagramu, radi konsalting za najbolje svetkse brendove i pokrenula je uspešnu liniju za kupaće kostime i donji veš. Ona je puna pouzdanja, sa njenim outfitima koji pokazuju da je samo nebo (modna) granica: ako joj se nešto svidi, to će i nositi. Njen pristup modi ne može biti svežiji. A šta je kruna slave Gabinog stila? Njene prirodne kovrdže - koje su obično puštene i neuglađene. Njena prirodno crna kosa je trenutno plava - zahvaljujući Schwarzkopfu - i dopada joj se. Njen savet za dodatnu negu: naprskajte blago ulje za kosu na ruke i utrljajte ga gužvajući kovrdže nakon feniranja. Nedavno, Gabi je osnovala svoj modni brend za dizajniranje i prodaju moderne odeće za punije žene.

Gabin moto: budite hrabre, istaknite se, zabavite se - sve je moguće!
 

Gamze Biran: Blogerka i stilista:

IL9B8570

Ako imate neku strast prema nečemu onda bi trebalo da uradite sve moguće da bi ste je doživeli. Gamze Biran je takođe pokrenula svoj modni blog 2008. godine da bi podelila svoj stil, modne savete i svoje projekte. Ova 29-godišnjakinja studirala je na Tehničkom Fakultetu u Instanbulu, međutim usled ogromnog uspeha njenog bloga, ona je posvetila mnogo svog vremena i energije na pisanje bloga i svojoj karijeri stiliste. Na Instagramu daje inserte iz svog svakodnevnog života. Njene slike oslikavaju njen smisao za estetiku i stil. Odevne kombinacije koje Gamze nosi su kombinacija klasičnog i modernog, a svoju dugu smeđu kosu često ukrašava šeširima ili - veoma u trendu - trakama za kosu. Njen „must-have" za kosu: lak za kosu. Na taj način frizura joj stoji netaknuta čitav dan i uveče, nakon celodnevnih snimanja, sastanaka i događaja frizura i dalje izgleda sveže kao ujutro.

Gamzin moto: vodite se strašću.
 

Adam Galager: Bloger i ikona stila:

IL9B7861

Adam Galager je jedan od najpoznatiji blogera za muški stajlng -njegov blog „I AM GALLA" je sastavni deo blogosfere. Ovaj 26-godišnjak bi se mogao nazvati "modernim džentlmenom". S obzirom da je poreklom iz Kalifornije, njegov stil je istovremeno opušten i večno elegantan. Adama takođe inspiraciju za svoj stajling pronalazi u svom usvojenom gradu Njujorku. Početkom blogerske karijere pre sedam godina, nije mogao ni da sanja da će jednoga dana imati preko dva miliona pratioca na Instagramu. Adamove slike su veoma profesionalne, a korišćenje filtera sa njegovim potpisom i izmene daju njegovom nalogu istančani stil. On često postavlja slike sa putovanja, sa omiljenih destinacija iz Engleske, Grčke, Japana i Indonezije, kao što je istakao u jednom intervjuu. Njegov stil: Adam često nosi modernu osnovnu odeću i čiste linije. Njegova frizura: klasična Kapri frizura. Njegova prednost? Ne treba mu previše vremena niti proizvoda da bi frizura izgledala dobro (češalj i vosak su dovoljni za oblikovanje) - savršeno za sve momke poput Adama koji su uvek u pokretu.

Adamov moto: budite radoznali - inspiracija je svuda.
 

Niomi Smart: Vlogerka i gurman

IL9B8137

Imajući kao osnov svega što radi zdrav, miran, i uravnotežen način života, Niomi Smart je „lifestyle” blogerka koja inspiriše svetsku publiku da gleda, živi i da se bolje oseća. Ova 25-godišnjakinja iz Engleske je draga, pristupačna i izuzetno autentična na svim svojim kanalima društvenih media. To je veoma atraktivna kombinacija koju njeni fanovi vole - a ima ih mnogo! Na YouTubeu Niomi ima preko 1.7 miliona pretplatnika i na Instagramu preko 1.8 miliona pratioca. Niomini postovi govore uglavnom o modi i zdravoj hrani. Zapravo ona je već napisala knjigu na temu: „Jedi pametno: šta jesti tokom dana - svakog dana." U ovoj knjizi, Niomi pokazuje kako je jednostavno živeti zdravim životom, svakog dana. Njen stil je istovremeno klasičan i ženstven, sa čestim modernim promenama sa ponekim izvanrednim komadom sa zanimljivim printom ili nekim neobičnim materijalom. Njena duga, tamno plava kosa je često puštena sa razdeljkom sa strane, oblikovana prirodno sa laganim talasima.

Niomin moto: živite pametno