Lepršava frizura
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za 2019

Zavodljiva svaki dan: Lepršava frizura

Šta čini fantastičan izgled? Sve je u ličnosti! U 2019. godini, Schwarzkopfov moto je sada više nego ikada: ličnost pre savršenstva. Schwarzkopfove TrendLooks frizure, koje je kreirao stilista Armin Morbak se zasnivaju na izražavanju i emocijama. Ono što je lepo je stvarno i pre svega - nosivo. Jedna od naše četiri frizure u trendu za 2019. godinu je Lepršava frizura: frizura koja će vam odgovarati za svaki dan!

one dam image
null

Lepršava kosa: mekani, razbarušeni talasi čine ovu frizuru za svaki dan veoma posebnom.

Dopadaju nam se frizure za svaki dan zbog toga što su: jednostavne za oblikovanje, svaki dan. I zato što možemo uvek da računamo na njih da bi dobro izgledale - ne samo za specijalne prilike! Lepršava frizura je jedna od tih frizura. Manekenka Dani Vit pokazuje šta čini ovu frizuru, koju je osmislio Schwarzkopfov stilista Armin Morbal, tako posebnom: blagi talasi koji na zanimljiv način ističu okvir lica. „To je izgled za svaki dan ali ipak izgleda zavodljivo. To nesavršenstvo daje nešto posebno”, rekao je Armin Morbak. Savršeno: zato što niko ne želi dosadnu frizuru svaki dan!


Šta čini jedinstvenom ovu frizuru u trendu #Lepršava frizura

  • Pokret! Umorna kosa je stvar prošlosti. Nežni, prirodni talasi dodaju strukturu kosi. Ključna reč: ležerni šik.
  • Prednji deo kose ležerno uokviruje lice i ističe laganu, „razbarušenu” završnicu kao da ste upravo ustali iz kreveta.
  • Negovana i zdrava sjajna kosa će učiniti da ova frizura ne izgleda zapostavljeno već moderno i jednostavno.

Lepršava frizura i pramenovi koji nežno uokviruju lice za jednostavan i zavodljiv izgled

Kako oblikovati #Lepršavu frizuru kod kuće : lako je!

one dam image
Teško? Ne! Možete jednostavno da oblikujete Lepršavu frizuru svakog jutra.

#LEPRŠAVA FRIZURA

SAVET: Za zdravu kosu bez ispucalih vrhova i čestih odlazaka kod frizera, preporučujemo Vam rutinu koja uključuje Gliss Supreme Length šampon, regenerator ili regenerator u spreju.

  1. Nakon pranja kose, prosušite je peškirom.
  2. Nanesite Taft Curl penu za kosu kako bi Vaše kovrdže bile postojane.
  3. Penu nanesite čitavom dužinom kose. Osušite kosu do kraja fenom za kosu.
  4. Osušenu kosu oblikujte uvijačem za kosu. Za lepršave kovrdže preporučujemo zagrevanje pramenova do maksimalno 10 sekundi po pramenu.
  5. Nakon što ste uvili kosu, sačekajte da se kovrdže ohlade. Nakon toga nanesite Taft Casual Chic suvi sprej za teksturu na pramenove kose, a zatim ih lagano razbarušite prstima.
  6. Tako oblikovanu frizuru učvrstite Taft Casual Chic lakom za kosu, a za božanstveni miris koristite Taft Casual Chic parfem za kosu.
one dam image

SAVET: Za pepeljasto-plavu nijansu koristite Palette Intensive Color Cream A10 i Gliss Supreme Length liniju za zdravu kosu bez ispucalih vrhova.

 

Treba znati: Lepršava frizura može izgledati još bolje uveče nego odmah nakon oblikovanja. Talasi će malo splasnuti i izgledaće još prirodnije i ležernije do kraja dana.

 

 

Želite da izgledate sveže za sastanak? Nema problema. Samo unesite malo pudera za volumen na koren i podignite ga prstima. Vaša kosa će izgledati opet punije, a vaši jednostavni talasi puni energije.