Žena s frizurom Savršene pletenice
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za 2019

Za moderne avanturistkinje: Savršene pletenice

Svi želimo da imamo stil koji niko drugi nema. Stil koji prikazuje ličnost i ističe naš identitet. Schwarzkopfove frizure u trendu TrendLooks 2019 su kreirane za jaku, samouverenu, moćnu ženu. Stručnjak za kosu Armin Morbak je osmislio četiri frizure. Ovde predstavljamo frizuru Savršene pletenice, trendi pletenu frizuru za moderne, opuštene junakinje.

one dam image
Samouverene i jake: o tome se radi kada je u pitanju TrendLook frizura Savršene pletenice.
null

Pletenice su kreativne i fleksibilne kao i vi.

Jedan od NAJVEĆIH trendova kose u 2018: pletenice. Bilo da su bokserske pletenice, pletena kruna ili klasična Francuska pletenica - kreativne, umetničke pletenice su trenutno svuda, svi trendseteri ih nose. Schwarzkopfov stilista Armin Morbak je protumačio ovaj trend na svoj način, razvijajući pleteni stil kao jednu od TrendLooks frizura za 2019. Savršene pletenice kombinuju tradiciju (ipak pletenje postoji milenijumima) sa super modernom, individualnom crtom. „Želeo sam da stvorim pletenice inspirisane različitim kulturama - ne samo tradicionalne Bavarske pletenice. Naše pletenice me podsećaju na Vikinge”, rekao je Armin Morbak. Definitivno je ovo izgled za moderne avanturistkinje poput manekenke Kjane Aleksis!


Otkrij modernu heroinu u sebi s novim stilom Savršenih pletenica!

Šta čini TrendLook frizuru #Savršene pletenice jedinstvenom

  • Uredno, pecizno pletenje bez kose koja viri? To ovde nije slučaj. Schwarzkopfova TrendLook frizura Savršene pletenice dozvoljava malo „razbarušeniji izgled” - kao da su pletenice doživele neku avanturu!
  • Da biste postigli izgled, kosa bi trebalo da bude dužine malo duže od ramena. Duge, na vrhu glave umotane pletenice su karakteristične za stil Savršene pletenice.
  • Frizura se deli na dva dela: pozadi je kosa vezana u konjski rep, a na vrhu stoji nešto poput „pletene krune”.

Savršene pletenice. Oblikuj ih onako kako ti želiš

Kako oblikovati frizuru #Savršene pletenice

one dam image
Otkrijte korak po korak kako da napravite frizuru Savršene pletenice kod kuće
one dam image
Savršene pletenice nisu komplikovane - sigurno ćete uspeti u prvom pokušaju!

#SAVRŠENE PLETENICE

SAVET: Frizura modernih heroina zahteva i herojsku negu! Za dubinsku obnovu kose savetujemo Vam korišćenje Gliss Ultimate Repair šampona, regeneratora ili regeneratora u spreju. Opranu kosu prosušite peškirom, a zatim nanesite Taft Power Cashmere penu za kosu. Nakon toga, kosu osušite do kraja fenom za kosu.

 

  1. Kosu raščešljajte unazad i razdelite na dva dela.
  2. Gornji deo oblikujte u rep na vrhu glave. Za postizanje volumena preporučujemo Vam korišćenje Taft Volume pudera koji se nanosi uz koren kose.
  3. Donji deo kose skupite u rep na sredini glave i ispletite ga u pletenicu.
  4. Gornji deo kose koji je u repu podelite na dva podjednaka dela.
  5. Oba dela kose upletite u pletenice, pa ih ukrstite i omotajte jednu oko druge na vrhu glave.
  6. Frizuru učvrstite ukosnicama, a za celodnevnu postojanost frizure isprobajte Taft Power Cashmere lak za kosu.  
one dam image
Tutorijal Savršene pletenice Kjane Aleksis Korak 6

Stilizovani profil: Trendlook frizura iz profila

SAVET: Za zlatno-plave pramenove, koristite Palette Intensive Color Cream N7, a za dubinsku obnovu oštećene kose tu je Gliss Ultimate Repair šampon.

 

Jednostavnije je isplesti pletenice ako kosa nije sveže oprana. Imaće više strukture i pletenice će bolje stajati. Idealno: operite kosu veče pre, a oblikujte ujutro.