Žena s frizurom WOW Volumen
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za 2019

Bujna kosa: WOW Volumen

Ako se dobro osećate i dobro izgledate, onda je vaš izgled savršen. Frizure koje odvlače pažnju i prikrivaju vašu ličnost? Neka hvala, mi više volimo autentičnost! Schwarzkopfove TrendLooks 2019 su jedinstvene - savršena kombinacija za našu #createyourstyle kampanju. Njih je osmislio stilista Armin Morbak za stvarne ljude - kao što ste vi! Jedna od tih frizura je WOW Volumen. Ko ne mašta da ima gustu kosu punu volumena? 


one dam image
Elisabet Vud voli volumen a manekenka Ana Mila Gujenc obožava ovaj izgled!

Šta čini da ova frizura izgleda još bolje? Volumen! PUNO volumena. Svi ga želimo! Srećom, nije teško postići volumen - sa odgovarajućim savetima i trikovima. Frizura WOW Volumen je jedna od frizura u trendu za 2019. koje je kreirao stilista Armin Morbak za Schwarzkopf. Ovaj stil je sve osim skroman. Divlji je. Ustvari, zrači samopouzdanjem: „Evo me”. To je frizura sa kojom ćete garantovano zračiti i vi kao i manekenka Elizabet Vud. „Svaka žena želi kosu punu volumena. To je najveći izazov svakog frizera - i svake žene koja stoji ispred ogledala u kupatilu svakog jutra. Odgovarajući proizvodi su neophodni da bi svaka frizura izgledala veoma privlačno”, rekao je Armim Morbak. Koji proizvod će vam biti potreban? Saznajte ovde...


Šta čini TrendLook #WOW Volumen frizuru tako neodoljivom

  • Bujna, puna kosa čini da ova frizura u trendu izgleda izuzetno seksi!
  • Budite veoma slobodni u oblikovanju. Vaš moto neka bude: što više to bolje'.
  • Nemojte dozvoliti da završnica bude previše kruta. Iako će vaša kosa dobiti na teksturi sa oblikovanjem volumena, trebalo bi i dalje da izgleda veoma prirodno i ležerno.

Oblikuj zavodljivu frizuru punu volumena i nosi je svaki dan u svakoj prilici. Jer volumena nikad dosta!

Kako lako oblikovati frizuru u trendu #WOW Volumen kod kuće

one dam image
Uh, još malo volumena, molim? Frizura u trendu WOW Volumen je za vas!

#WOW VOLUMEN

SAVET: Pre oblikovanja frizure, važno je posvetiti dovoljno vremena nezi i obnovi kose. Za čišćenje vlasišta kosu operite Gliss Total Repair šamponom, a za lakše raščešljavanje isprobajte Gliss Total Repair regenerator ili regenerator u spreju.

 

  1. Nakon pranja kose, prosušite je peškirom.
  2. Na peškirom prosušenu kosu nanesite Taft Volume penu za kosu za dodatni volumen.
  3. Nakon što nanesete penu, kosu obavezno osušite fenom za kosu, kako bi se aktivirali svi sastojci iz pene.
  4. Suvu kosu razdelite na pramenove, pa pomoću uvijača za kosu oblikujte kovrdže.
  5. Kovrdže lagano iščešljajte četkom i prođite prstima kroz njih, kako bi se postigao blago neuredan i voluminozan izgled.
  6. Frizuru učvrstite Taft Volume Mega Strong lakom za kosu.
one dam image

SAVET: Za bogatu smeđu boju kose, koristite Palette Intensive Color Cream N2, a za oporavak oštećene kose koristite Gliss Total Repair šampon.