grammy-awards-2011
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za žene

Izveštaj sa crvenog tepiha: Dodela Gremi nagrade 2011

U nedelju uveče u Stejpls Centru u Los Anđelesu najveće muzičke zvezde su se okupile zbog 53. dodele Gremi nagrade 2011. Oduševili su publiku svojom muzikom, ali i svojom odećom, šminkom i frizurama, koje su bile u rasponu od neuobičajnih do glamuroznih

Bend Lady Antebellum sa pevačicom Hilari Skot i njenim kolegama iz benda Dejvom Hejvudom i Čarlsom Kelijem je osvojio većinu Gremi nagrada. Zajedno, oni su osvojili pet prestižnih nagrada. Nije ni čudo što je Hilari sijala od zadovoljstva. Sa njenim blistavim topom i veoma sjajnom kosom, kantri pevačica je bila jedan od vrhunaca večeri.

Nova zvezda Esperanca Spalding je takođe imala razloga za slavlje. Mnogi su očekivali pobedu Džastina Bibera, međutim Esperanca Spalding je dorasla izazovu i pobedila uprkos svim šansama. Njena afro frizura je bila deo neodoljivog paketa. Veoma motivisana i sa afro frizurom je svakao odskakala od mase.

Trostruka dobitnica Gremi nagrade Lejdi Gaga se pojavila u svom uobičajnom razmetljivom stilu. Njen dug konjski rep sa strane je bio kontrast veoma kratkim šiškama. Nećemo ni pominjati njenu oskudnu odeću.

Pokazaćemo Vam najlepše ali i najneobuzdanije stilove na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrade.

Izgled zvezda na dodeli nagrade Gremi 2011