Žena vrlo kratke kose
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za žene

Super trend: buzz frizura

Dosadila vam je vaša frizura? Da li želite potpuno novi izgled? Ako ste spremni za promene i ošišate sve svoje lokne, imamo pravi izgled za vas. Buzz frizura: saznajte šta je to i kome pristaje

Ko rizikuje taj dobija - tako je uvek i sa frizurom. Istina, morate imati hrabrosti za buzz frizuru. Ipak, ova moderna frizura je više nego trend: to je poruka, to je moda. Kao da govori, „Hej, pogledaj me, znam šta hoću!" I još jedan plus: u poređenju sa ostalim kratkim frizurama kao bob, buzz frizura ne zahteva nikakvo oblikovanje ujutro. Nakon pranja, samo nanesite mini porciju gela za teksturu ili pene za oblikovanje na kosu kako bi dobili izgled ježa. Zatim osušite. Gotovo.

Koja kratka frizura mi pristaje?

Naravno, većina žena se to pita pre nego što se odluči za radikalnu promenu. Kratka kosa uokviruje lice i ističe ga; izoštri konture. Tako da buzz frizura posebno pristaje ženama sa finim, diskretnim crtama lica. Ono što čini ovaj stil tako posebnim jeste zanimljiv kontrast dečačke frizure sa ženskim licem.

Jedna ekstremna frizura posebno odgovara ženama sa ovalnim licem. Nemojte je probati ako vam je lice četvrtasto jer ističe oštre oblike. Isto se primenjuje ako imate visoko čelo - probajte umesto toga nešto kao dugi bob sa šiškama, kako biste sakrili čelo.

Malo blaža alternativa

Ukoliko želite nešto drugačije ali je buzz previše drastičan za vas, šta mislite o kratkoj verziji piksi frizure? Sa ovom, kosa na vrhu glave ostaje poprilično dugačka a samo su krajevi veoma kratki. Ali zapamtite: što je duži piksi, to će duže vremena trebati za oblikovanje, tako da ova frizura zahteva više održavanja nego buzz.

Schwarzkopfov profesionalni frizer može da vam pomogne da učinite ovaj značajni korak! Naši eksperti će vas posavetovati da li će vam ektremno kratka frizura pristajati.