volahiku
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za žene

Ne šišajte prednji deo: Novi frizura zvezda

Veoma špicasto: poznate ličnosti kao Krisi Tejgen, Viktorija Bekam i Kim Kardašan trenutno nose asimetrične frizure. Dugačka spreda, kratka pozadi - frizura dana izgleda fantastično u svim dužinama. Časna reč!

Kada zvezde izaberu novu frizuru obično se rađa novi trend. I obično, oni koji žele da prate svoje uzore moraju da izaberu između moderne kratke frizure ili romantične duge kose. To više nije tako - jer najnoviji stil pruža obe varijante. Ne treba da se bira između jedne ili druge, već je to miks jedne i druge! Ne šišajte prednji deo je frizura koja dopunjuje popularni dugi bob, sa dužom kosom s prednje strane, a koja se asimetrično skraćuje ka potiljku. Manekenka Krisi Tejgen je promovisala ovu frizuru sezone sa haštagom #Dontcutthefront - i mnogi je prate ili se već šišaju!

Ne šišajte prednji deo: Šišanje

Sa frizurom ne šišajte prednji deo, najvažniji deo je šišanje! Kao što ime naglašava, kosa je duža s prednje strane u odnosu na zadnju, sa laganim prelazom. Kosa nije stepenasta već su krajevi tupi i kosi. To zaista ističe ovaj izgled u trendu! Kosa ne mora da bude dužine loba kao što je originalni „ne šišajte prednji deo” Krisi Tejgen - dužina do brade, dužina do ramena ili ekstra dugačka kosa, ova frizura zajedno sa šarmom zvezda čini da svaka izgleda moderno. Najbolje u vezi sa tim: sa ovim izgledom, sve ostale vodeće frizure (pletenice, visoki čvorovi, podignute frizure) su i dalje moguće.

Ne šišajte prednji deo: Oblikovanje

Ne šišajte prednji deo
© Getty Images

Dženifer Lorens nosi frizuru ne šišajte prednji deo sa plavim bobom

Ne samo da je ova frizura u trendu veoma popularna, već je idealna za oblikovanje: jasna linija je glavni aspekt, nežni talasi su recept za uspeh! Krisi Tejgen (slika iznad) i Dženifer Lorens (slika levo) su najbolji primeri. Manekenka Krisi Tejgen nosi ne šišajte prednji deo u blago razbarušenom stilu sa pletenicom (pažnja: detalj u trendu!) i razdeljkom sa strane. Glumica Dženifer Lorens zrači sa ravnom, uglađenom verzijom sa razdeljkom na sredini.

#dontcutthefront: Odlučite sami kako želite da oblikujete vašu novu frizuru - neuglađenu ili uglađenu. Obe će sigurno biti veoma uspešne sa savetima Armina Morbaka:

Video snimak: Kako oblikovati neuglađeni stil zvezda:

Video snimak: Kako oblikovati uglađeni stil: