hairstyles-for-men
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za muškarce

Frizure za muškarce za sezonu jesen/zima

Muške frizure nisu više jednostavne, kratke i praktične. Vreme praktičnih frizura koje se ne menjaju je odavno prošlo. Svetski dizajneri na svojim modnim revijama u Parizu, Milanu i Njujorku su otkrili priličan broj ideja za izgled muškarca za sezonu jesen/zima, uključujući i frizure. Pogledali smo ih izbliza i objasnićemo Vam kako možete da oblikujete nove frizure

Ova sezona će doneti nikad ranije viđenu raznovrsnost frizura za muškarce. Izgleda da dizajneri eksperimentišu sa svim vrstama frizura. Kao što možete da vidite na modnim revijama u Parizu, Milanu i Njujorku sve dolazi u obzir. Kevin Klajn vidi muškarce kako nose kratke frizure sa dosta gela dok drugi dizajneri favorizuju duge kose. Rasčupane frizure, kao da ste tek ustali iz kreveta, ravnopravno su zastupljene sa precizno oblikovanih frizura. Dizajneri poput Vivijen Vestvud i Dolče i Gabana su oživeli izgled dvadesetih i tridesetih pa čak i osamdesetih godina.

Kontrast ne bi mogao da bude izraženiji. Očito, frizeri se igraju i sa muževnim i ženstvenim elementima ove sezone. Kontrast daje novim frizurama za muškarce posebnu privlačnost.

Galerija: Kako oblikovati nove frizure za muškarce

Link:

Više frizura za muškarce kakve su viđene na međunarodnim modnim revijama >> style.com