Muškarac sa ekstremnom lonac frizurom
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za muškarce

Da li ste za neobičnu šerpa frizuru?

Neobična šerpa frizura je jedna od najzanimljivijih frizura za muškarce. Treba hrabrosti za ovaj trend ali ćete na kraju biti nagrađeni sa priznanjem za najmoderniju mušku frizuru za leto 2017. Ko može da je nosi? Čitaljte dalje.

 

Postoje frizure koje pristaju skoro svakom muškarcu. Kapri frizura je na primer jedna od klasika. Ili kif, još jedna veoma jednostavna frizura koju svaki muškarac može da nosi. A onda postoje posebne frizure kao ugaona, oštra frizura, šerpa frizura. Neki je pamte još iz detinjstva kada je bila poznata kao pečurka frizura međutim tada nije bila ni blizu moderna kao danas.

Nova šerpa frizura

U 2017. nova verzija šerpa frizure je kosa ošišana ravno na vrhu glave dok su strane i potiljak obrijane. Zbog toga je potrebna smelost da bi se nosila ova frizura. Međutim ovo je frizura iz snova za maštovite, idealno za mladog čoveka punog samopouzdanja u dvadesetim i tridesetima godinama, koji vole da probaju nove moderne stilove. Mala pažnja: koliko god ova frizura bila moderna, definitivno nije konvencionalna ili ozbiljna. Prema tome ako niste grafički dizajner ili umetnik, i ne radite u galeriji, izaberite blažu varijantu frizure sa srednje dugom kosom i blagim slojevima.

Kako oblikovati

Ne treba puno vremena za oblikovanje. Nakon pranja kose, koristite lak za kosu i isfenirajte kosu. Kosa ne treba da bude previše ravna: ova nova šerpa frizura treba da ima neuglađeni finiš. Na kraju, zagrejte malo voska za oblikoavnje sa prstima i nanesite na vrh glave. A onda očekujte komplimente.