Oblikovanje kose | Frizure u trendu za muškarce

Frizura sa mašinicom - Skratite!

Makaze nisu jedine: frizeri vole da koriste mašinicu za kratke frizure. One skraćuju kosu detaljano i precizno. Saznajte šta sve može da se postigne sa mašinicom i kada i kome ova frizura predstavlja najbolji izbor.

 

Tražite modernu ali jednostavnu frizuru? Savetujemo vam frizuru sa mašinicom. Za ovu kratku frizuru se ne koriste makaze već mašinica. Karakteristika ove frizure jeste da je kosa precizno ošišana po dužinama u skladu sa oblikom glave. To ne isključuje mogućnost da se ostavi kosa na vrhu glave nekoliko milimetara duže i punije. Osim toga, mašinica može da se podesi na željenu dužinu (obično od 0.5 milimetara do 2 ili 3 centimetara). Duža kosa na vrhu glave je skraćena tako da ne postoji vidljiva tranzicija sa ošišanim stranama. Na kraju, vrat je podšišan trimerom i moderna frizura sa mašinicom je gotova!

 

S obzirom da ova frizura može da se prilagodi sa velikom preciznošću, pronaći savršeni izgled za svakoga je brzo i jednostavno. Da ne pričamo o tome kako je lako održavati frizuru. Jednom ošišana, frizura se preciznije održava. Tako da možete da ostanete verni ovoj frizuri. 

Frizura sa mašinicom - Kratka frizura i krenite!

Frizura sa mašinicom se adaptira ne samo svim dužinama već i teksturama kose. S obzirom da je kosa precizno ošišana, ova pametna kratka frizura pristaje tankoj, gustoj ili ravnoj ili talasastoj kosi. Ali jednostavno održavanje je najveća prednost ovog izgleda. Frizura sa mašinicom je idealna frizura za one koje vole praktično. Nema sušenja, nema komplikovanih stilova. Iako izaberete dužu verziju (oko 2 centimetara), frizura je spremna u nekoliko jednostavnih poteza: nanesite količinu lešnika kreme za oblikovanje na ruke i utrljajte u kosu (prosušenom peškirom) na vrhu glave. Zatim nežno prebacite ili očešljajte kosu sa strane ili unazad. Gotovo.