Trendovi frizura 2018. za žene.
Oblikovanje kose | Frizure u trendu za 2018

Evo frizure u trendu za žene u 2018

Upozorenje: Bob je prisutan - u svim dužinama i varijantama. Još jedna dominantna frizura: piksi. Pametno oblikovanje, duboki razdeljci i mokar stil će biti čest prizor u 2018. Predstavljamo vam najbolje frizure u trendu za predstojeću godinu.

 

Nova godina, novi vi: ima više razloga zbog kojih nova godina može da bude vaša najbolja godina. Na primer zato što ćete ući u 2018. sa novim frizurama u trendu koje morate da probate! Izabrali smo (po nama) najbolje frizure iz kolekcija proleće/leto 2018. Sve imaju zajedničku karakteristiku: prirodan izgled koji se vratio u modu na velika vrata, iako je i boja veoma važna. Umesto upadljivih nijansi, akcenat je na nežnim pastelnim nijansama. Besprekorno oblikovana frizura do poslednjeg detalja prelazi u drugi plan u 2018. Ličnost i autentičnost su u trendu - kao i sledeće moderne ženske frizure:  

Duboki razdeljak sa strane

Ovaj trend, viđen na reviji modne kuće Kloe, može se nositi sa bilo kojom dužinom. Posebno odgovara srednje dugoj kosi. Karakteristika dubokog razdeljka sa strane: napravljen je nisko i ne mora da bude savršen. Savet: kada ste napravili razdeljak, izvucite nekoliko pramenova ispod razdeljka s druge strane. Nežni talasi su savršen finiš za neuglađeni stil. Dodajte sprej za teksturu ili balzam za teksturu nakon pranja.

 

Precizan razdeljak na sredini

Za razliku od dubokog razdeljka na strani, ovaj trend mora biti izuzetno precizan, kao što smo videli na Šanelovoj reviji. Ovaj trend nas podseća na izgled studentkinje: pramenovi s prednje strane padaju na lice s obe strane, a ostatak kose je skupljen u konjski rep na srednjoj visini. Savet: ova frizura najbolje pristaje ravnoj kosi - ispravljenim talasima ili kovrdžama ali obavezno nanesite zaštitu od toplote. Kako biste istakli prednje pramenove, koristite gel ili vosak. 

 

Aksesoari u trendu za 2018: šešir

Loši dani za kosu više nisu problem u 2018: bilo da je frizura sređena ili ne - mi ćemo je srediti sa modernim šeširom. Svejedno je da li ćete izabrati fedora šešir ili kačket (kao što je prikazano na Diorovoj reviji). Nosite ono što poželite. Ovaj izgled je posebno moderan sa kratkim frizurama - kao što su Piksi ili Neuglađeni bob. Savet: za ovaj izgled fokusirajte se na krajeve. Kako bi izgledali negovano, nanesite nekoliko kapi ulja za kosu ili nekog proizvoda za rascvetane krajeve. 

 

Blago talasasta kosa

Kao što je rečeno, savršena frizura bez pokreta nije u trendu u 2018. Ali, neuglađeni stil - kao što su talasi, viđeni su na reviji Đambatiste Valija, jeste. Za ovu frizuru, nanesite hranljivi sprej nakon pranja kako bi dali kosi dodatnu teksturu. Ako imate prirodno talasastu kosu, osušite kosu difuzerom. Imate ravnu kosu? Pogledajte ove jednostavne savete kako biste dobili u trenutku talasastu kosu. Finiš za ovaj izgled: balzam za kosu koji ističe pojedinačne pramenove.

 

Frizura iz Šezdesetih za trakom

Retro izgled je takođe u trendu u 2018. Videli smo na reviji brenda Miu Miu. Ono što čini posebnim frizuru iz Šezdesetih sa trakom je natapirana kosa pozadi, što daje ovom izgledu karakterističan volumen. Kada očešljate kosu unazad, stavite traku na vašu natapiranu kosu i vežite je u niski konjski rep. Savet: izvucite pojedinačne pramenove tako da uokvirite lice za retro izgled.  

 

Super zalizana mokra kosa

Iskreno, ovaj izgled nije za svaki dan. Super zalizana mokra kosa, kao što smo videli na reviji Proence Šuler, je frizura za specijalne prilike, proslave - ili žurke. Važno: ovaj izgled je napravljen da izgleda mokro, nije u pitanju mokra kosa. Na taj način izgleda moderno, a ne slepljeno. Prvo ispravite kosu pa zatim je zaližite pozadi, uz glavu. Nanesite gel ili penu. Savet: za super zalizani finiš, koristite češalj.  

 

Bob

Bob je postao jedan od naših najboljih prijatelja. Ovaj trend i dalje traje u 2018 - u svim dužinama! Na reviji Givenchy, bob je neuglađen i dužine do brade, za živahan izgled. Savet: nežne šiške sa strane upotpunjuju savršeno ovaj bob. Važno za ovaj trend: kako bi Bob padao kako treba, mora redovno da se šiša (na šest nedelja).
Putem našeg Pretraživača salona, možete pronaći Schwarzkopfove profesionalne frizere koji će vam napraviti moderan bob.  

 

Piksi frizura

Piksi frizura je jedna od trendova za 2018. Kratka frizura je idealna za žene sa nežnim, gracioznim crtama - kao manekenka brenda Calvin Klein. Savet: piksi frizura se modernizuje sa modernim mikro šiškama. Kada se oblikuje ova frizura, što manje proizvoda to bolje. Prirodni finiš daje lakoću koja ističe ovu frizuru.  

 

Asimetrična kratka frizura

Asimetrična kratka frizura - viđeno na reviji Tom Forda - je u trendu u 2018.
Ova kratka frizura pruža pouzdanje, tako da je idealna za jake (čitajte: za sve) žene. Idealan je izgled za posao. Iako se sa ovim izgledom ističe moć, veoma je ženstven. Kosa se nosi duža na jednoj strani spreda a kraća pozadi. Nežni prelazi s duže na kraću stranu su neophodni. Savet: kako bi frizura trajala ceo dan, nanesite puno laka za kosu.