Oblikovanje kose | Festivale

5 najboljih festivalskih frizura

Razbarušena hipi frizura, trendi pletenice ili moderan nakit za kosu prave razliku: predstvaljamo vam pet najpoznatijih festivalskih frizura i otkrivamo zanimljive varijacije stila za plesanje, zabavljanje i privlačenje pažnje. Dodatak: vredni dodatni saveti za savršenu frizuru na otvorenom.

Puštena kosa na otvorenom? Nije neophodno. Dok je razbarušena hipi frizura obavezna za fanove festivala na otvorenom, postoje i druge festivalske frizure na listi za 2016. godinu. Skupljena, stilizovana, dekorisana kosa - otkrijte naših 5 festivalskih frizura koje će učiniti da budete u top formi i da iskoristiti maksimum od leta čak i nakon Koačele, Glasteneberija i svih ostalih festivala. Vreli dani, tople noći, dobar ritam, hipi atmosfera - otvaramo sezonu "večno leto"!

A kada muzika počne polako da se gasi i da se najpoznatiji festivali zatvaraju, žurka se nastavlja: koncerti, proslave, žurke - dolaze mnogi drugi događaji na otvorenom. Adekvatna frizura vas drži u igri! Važna stavka: frizura treba da izdrži razuzdani ples i pre svega treba da privuče pažnju!

Saveti za kosu na otvorenom

Bilo da želite da plešete ceo vikend ili samo jedne veče, ne dolazi u obzir da provedete puno vremene u oblikovanju frizure. Naši saveti vam pomažu da uživate maksimalno u letnjoj muzici!

  • Ne zaboravite da ponesete malu flašicu šampona za suvo pranje kose! Ova čudesna nega će vam omogućiti da ne morate da perete kosu još jedan dan a daće vam i dodatni volumen i postojanost.
  • Kada sunce prži UV zračenje nije potrebno samo vašoj koži već i vašoj kosi. Šešir, kapa ili marama će zaštiti vašu kosu i skalp od jakog sunca. Dodatak: aksesoari za plažu su takođe veoma moderni!
  • Kao dodatak vašoj frizuri za kojom će se svi okretati, možete koristiti i neki zanimljivi miris. Parfemi za kosu daju jednu osvežavajuću crtu.

Da li ste kupili kartu i spakovali vašu torbicu sa proizvodima za lepotu. Sada sve što vam treba je trendi frizura: predstavljamo vam pet najboljih frizura za sezonu na otvorenom u našoj galeriji.

Galerija: 5 najboljih festivalskih frizura