Čovek u kariranoj košulji naslonjen je na zid
Oblikovanje kose | Brada

Trendovi za bradu za 2019: stilovi za koje morate da znate

Bilo da su hipster brkovi, seksi brada od tri dana ili impresivna ZZ brada: u 2019 momci će nositi bradu s ponosom. Otkrijte koji su stilovi sada moderni, kako da negujete bradu i koji vam stilovi odgovaraju.

 

Kada je u pitanju kosa za muškarce, momci dobijaju ceo jedan dodatni set trendova koji idu uz nove trendove kose: trendove za bradu! A brada nikad nije bila tako moderna kao u 2019. Saznajte koje stilove sa bradom treba da nosite: otkrivamo vam četiri najmodernija izgleda.

Trendovi za bradu za 2019: brkovi

Muškarac sa kratkom tamnom kosom i brkovima
© Stocksy

Zvanično je: brkovi su se ponovo vratili.

I za stare i za mlade, klasični brkovi doživljavaju svoj preporod. To je mega trend. Na čelu tog trenda je Džoni Dep, koji voli ovaj izgled u svim varijantama: ponekad dugi, ponekad kratki, ponekad ludi, ponekad klasični. Ključ za brkove je precizno brijanje bez pečata. Jasne ivice i gust rast dlaka su neophodni.

Oblikujte i stilizujte svoje brkove sa pomadom za lep, negovani

Trendovi za bradu za 2019: brada od tri dana

Čovek za tamnom kosom i bradom od tri dana.
© Shutterstock

Uvek sa stilom: brada od tri dana.

Brzo raste, izgleda seksi i ostavlja utisak. Nijedna druga brada nije toliko moderna i ležerna kao brada od tri dana.

Iako ovaj stil izgleda nonšalantno ne dobija se tek tako. Čak i moderna brada od tri dan zahteva malo nege i pažnje. Ako vam je brada hrapava i nije oblikovana, izgledaće samo zapušteno. Ključno je: redovno šišanje!

Imate tri dana rasta, ali niste postigli još uvek najbolju bradu od tri dana? Bez brige: zanimljivo je da je većini muškaraca neophodno oko šest dana da dobiju takozvanu bradu od tri dana!

Trendovi za bradu za 2019: brada od pet dana

Nasmejani muškarac sa tamno plavom kosom i bradom od 5 dana
© Shutterstock

Pustite bradu od 5 dana, odnosno deset dana rasta, da dostigne svoj pun potencijal.

Imate bradu od tri dana i spremni ste za novi izazov? Probajte novi trend: brada od pet dana. Ovaj stil je karakterističan i veoma seksi. Brada od 5 dana ne treba samo da izgleda neobrijano i neobuzdano već kao da je ciljano takva i da je održana na taj način. Plan: pustite neka raste dva dana zatim je skratite. Pojedinačne dlake rastu različitom brzinom prema tome važno je da se prilagođava celokupna dužina brade najkraćim dlakama. Napomena: za vašu bradu od 5 dana možda će vam trebati 10 dana da vam izraste - dajte joj dovoljno vremena kako bi bila savršena.  

Trendovi za bradu u 2019: puna brada poznata kao ZZ brada

Nasmejani muškarac sa tamno plavom kosom u uskoj majici i sa negovanom punom bradom.
© Shutterstock

Kao što ime ističe, puna brada zahteva jači rast brade.

To je muževno, to je brada #goals: puna brada - takođe poznata kao ZZ brada. Nažalost, ne može svaki momak da nosi ovaj izgled koji zahteva punu bradu i gusti rast kose. Zvuči kao je to vaš slučaj? Onda verovatno možete da probate punu bradu kao momci iz ZZ top - čupavi rokeri iz 70tih/80tih po kojima je ova brada dobila ime. Oni kojima brada raste umerenije trebalo bi da izbegavaju ZZ bradu - jer u suprotnom će se ubrzo naći u divljini.

Kako bi sve bilo pod kontrom, vaša puna brada mora redovno da se šiša na jednaku dužinu. Ali samo kad je suva! Ako šišate dlake kad su mokre, može se desiti da postignete nejednak rezultat. Negujte bradu tako što ćete je povremeno oprati sa blagim šamponom za bradom koji će pomoći da bude glatka. Želite bolju negu? Probajte sa hranljivim uljem za bradu. To će takođe pomoći da sprečite svrab koji nastaje kada brada raste.

Odgovarajuća nega

Skoro svaki momak može da pusti bradu. Ali samo nekoliko njih može da postigne bradu koja zaista dobro izgleda. Mnogo zavisi od odgovarajuće nege. Nekoliko proizvoda je neophodno: posebno proizvodi za negu kože! Vaše lice mora da bude hidrirano kako bi se sprečilo perutanje kože - niko ne želi perut na bradi! Ako niste navikli da imate bradu, koža može da vas pecka u početku. Probajte blagi piling za lice i nakon toga hranljivu hidrantnu kremu.

Sveža brada koja raste zahteva malo više nege. Bradu održavajte čistom koristeći blagi šampon. Kao alternativu, možete prati bradu svaka dva do tri dana sa posebnim šamponom za bradu. Ulja za bradu, specijalni češljevi i pomade pomažu da se dovrši izgled. Onda ćete moći da izađete uzdignute glave: a vaša besprekorno negovana brada će savršeno upotpuniti vaš stil!