Oblikovanje kose | Bob frizure

Bob prebačen na stranu - frizura budućnosti

Dosadio vam je bob? Nemoguće. Poslednje novine to potvrđuju: popularna klasična frizura sada se nosi u trendi prebačenom stilu. To je moderno, buntovno, ženstveno i jednostavim rečima ultra moderno! Predstavljamo vam frizuru i uputstva za oblikovanje

Sa nežnim talasima ili sa šiškama, kovrdžavom ili kratkom ili dužine do ramena...bob je mnogo fleksibilniji i raznovrsiniji od bilo koje druge frizure. Nije ni čudo da je bob tako tražen. A s obziorm da se klasičan večni bob stalno menja i razvija, mnoge nove karakteristike se stalno dodaju. Kao što je tenutno sa oblikovanjem. Ovde je bob veliki ili bolje rečeno dugačak. Frizura na stranu je uvek bila hit sa dugom kosom a bob prati taj trend: sada i kosa srednje-dužine se oblikuje na jednu stranu i nosi se asimetrično. Trendseteri, poznate ličnosti, ikone stila i svi mi volimo bob prebačen na stranu!

Ali šta zapravo znači „prebačen na stranu"? Vrlo jednostavno, kosa je isfenirana ili oblikovana na jednu stranu. Kako bi se stvorio izgled na strani, napravite razdeljak na jednoj strani (precizno sa češljem ili prirodno sa rukom), oblikujte kraću stranu pozadi i učvrstite (bilo da se ne vidi uopšte ili da je uglađeno iza uveta) i nosite ostalu polovinu kosu puštenu. S asimetrijom bob neće samo ekstravagantno privlačiti pažnju već će vizuelno dodati punoću (barem s jedne strane) - to je moderno u veoma elegantno.

Prebačeni bob, svestrani talenat
A sada najbolje vesti: bob na strani može zaista da nosi svako! Od kada frizura može da se prilagodi ličnosti, na primer sa dodatnim slojevima ili sa kraćim delovima na potiljku, ova frizura je uspešna sa bilo kojom teksturom kose. Možete se takođe igrati sa verzijom oblikovanja, noseći ravnu i stepenastu kosu sa puštene strane i talase u celini. U svakom slučaju izgled je u trendu i ležeran.

Uputstvo za oblikovanje kose: bob prebačen na stranu

Želite da znate sve o trendi bobu? Kreirajte frizuru sami u samo nekoliko koraka!

Šta vam je potrebno: pena, sprej za zaštitu od toplote, okrugla četka, lak za kosu, fen, aparat za ispravljanje

  1. Nanesite penu otprilike količinu lešnika na kosu osušenom peškirom.
  2. Bogato nanesite zaštitu od toplote i isfenirajte kosu s okruglom četkom.
  3. Uvijte pramen po pramen sa aparatom za kovrdžanje kose. Kako se radi: uzmite aparat za ispravljanje, uključite ga na 180° i lagano pritisnite krajeve.
  4. Protresite kovrdže naopačke, napravite razdeljak i oblikujte na stranu sasvim pozadi.
  5. Na kraju, učvrstite frizuru lakom za kosu.