beard-guide
Oblikovanje kose | Brada

Vodič za brade za 2016.

Od Fu Manču do brade preko celog lica "chin curtain": Šta će dobro stajati muškarcima ove godine? Predstvaljamo vam brade u trendu za ovu sezonu i objašnjavamo kako napraviti najbolje frizure korak po korak. Takođe govorimo o: pranju, skraćivanju i uvijanju - najbolji saveti za negu i trikovi za stajling za moderne muškarce sa bradom.

Dobri izgledi za rast: Brade su opet veoma popularne u 2016, obogaćuju stajling muškaraca sa različitim varijantama i dužinama. Da biste saznali koje vrste brade su trenutno u modi, koje su im karakteristike i kako ih oblikovati, pogledajte našu galeriju:

Trendovi za brade za 2016.

Najbolji saveti za negu brade

  • Perite bradu redovno. Specijalni šampon za bradu bi bio idealan ali blagi šampon za kosu takođe završava posao. Gel za tuširanje nije adekvatan s obzirom da skida prirodna ulja i isušuje bradu.
  • Negujte povremeno vašu kožu i bradu sa pilingom za lice. Redovno korišćenje smanjuje broj uraslih vlasi.
  • Ponekad se koža iritira pri rastu brade i počinje da svrbi. U tom slučaju izbegavajte da se češate jer ćete samo pogoršati problem. Bolje je naneti jednu laganu hidrantnu kremu kako bi smirili svrab i negovali kožu.
  • Pretvorite bodljikavo u baršunasto: ulje za bradu omekšava vlasi na licu i kožu i balansira ten. Nakapajte dve ili tri kapljice na prste i nežno nanesite na bradu.