Nasmejana žena sa smeđom afro frizurom koja nosi beli top
Nega kose | Suva kosa

Predstavljanje Gliss 2-u-1 maske za kosu

Verovatno ste svesni prednosti redovnog korišćenja maske za kosu kao što je objašnjeno u našem članku o učinku maski za kosu. Taj članak takođe uvodi u liniju maski za kosu Gliss 4-u-1, koja uključuje maske koje su napravljene u tri različite svrhe: hranjenje, sjaj i hidriranje. Nastavljamo da radimo da bismo zadovoljili potrebe svakog tipa kose, a tako su nastali Gliss 2-u-1 tretmani.

Nasmejana žena sa smeđom afro frizurom koja nosi beli top
© Schwarzkopf

Linija Gliss maski za kosu izvlači najbolje iz vaše kose.

Načini na koji se upotrebljava Gliss 2-u-1 maska

Ako želite intenzivno hranjenje i kosu zdravog izgleda, na pravom ste mestu. Maska za kosu ne može biti jednostavnija za upotrebu i čak imate mogućnost da izaberete način na koji želite da je koristite pre pranja ili posle pranja. Ili nanesete na mokru kosu i ostavite 2-3 minuta i isperite za blaži rezultat ili nanesite na peškirom osušenu kosu i ostavite da odstoji za intenzivniji rezultat. Preporučujemo vam da koristite tretman 2-3 puta nedeljno za najbolji rezultat.

Gliss 2-u-1 maske za kosu prikazane na crnim kutijama
© Schwarzkopf

Samo mali primer raznovrsne linije Gliss 2-u-1 maski za kosu.

Maska za svaku potrebu

Da li već koristite šampon i regenerator iz određene linije Gliss? Koji god da je vaš omiljeni, bilo da je Ultimate Repair, Total Repair, Oil Nutritive, Split Hair Miracle itd., velika je šansa da je takođe dostupan kao 2-u-1 maska za kosu koju možete da koristite iz iste linije za koju već verujete da pravi čuda. Evo brzo predstavljanje naših najpopularnijih četiri Gliss 2-u-1 maski za kosu:

Gliss Ultimate Repair Strength 2-u-1 tretman za veoma oštećenu/suvu kosu: Obogaćen tečnim keratinom i crnim perlama, formula obnavlja izgubljeni keratin i temeljno obnavlja strukturu kose. Spremite se za nežniju, manje nestašnu kovrdžavu kosu i lakšu za održavanje.

Gliss Total Repair Replenish 2-u-1 tretman za suvu/stresiranu kosu: Ova maska sadrži hidrolizovani keratin i nektar cveća kako bi obnovila površinu kose i zaštitila od budućih. Uživajte u do 90% manje lomljenja vlasi i u intenzivnom kremastom hranjenju koji obećava da će učiniti kosu nežnom i sjajnom.

Gliss Oil Nutritive Nourish 2-u-1 tretman za slamastu/oštećenu kosu: Kombinacija oleinskih kiselina i marula ulja hrani kosu i vraća vlažnost. Rezultat je kosa zdravog izgleda jednostavnija za oblikovanje.

Gliss Split Hair Miracle Sealing 2-u-1 tretman za oštećenu i rascvetanu kosu: Obogaćena jonskim kompleksom i uljem semenke grožđa, ova maska za kosu obnavlja oštećenje vlasi kao što i zatvara rascvetane krajeve, ostavljajući kosu da izgleda što glađe i sjajnije moguće.

Žena sa smeđom kovrdžavom afro kosom koja gleda preko desnog ramena
© Schwarzkopf

Kada kosa izgleda dobro, vi zračite vašim samopouzdanjem.

Sa toliko puno 2-u-1 tretmana u Gliss linije, razmaženi ste izborom. Bilo da imate suvu kosu, oštećenu ili jednostavno joj je potrebno malo nege, naći ćete pravi 2 u 1 tretman koji će odgovarati vašim potrebama. Ostavite ili isperite - to je u potpunosti na vama. Računajte na Gliss tretmane kako bi obnovili kosu i vratili joj staru slavu.

Otkrijte: