Arganovo ulje sa laticama
Nega kose | Šampon za kosu

Čudotvorna nega Arganovog ulja: zašto je dobro za vašu kosu?

Marokansko ulje, poznato takođe kao „Marokansko zlato", je jedno od čuda prirode. Za tren, će učiniti vašu kosu zdravijom, sjajnijom i negovanom.

Od šampona do delikatesa, krema za oči, Arganovo ulje oduševljava sa dragocenim sastojcima na različitim poljima. Marokansko zlato je postalo svetski poznato zahvaljujući svojoj jedinstvenoj kombinaciji antioksidanata, vitamina E i esencijalnih masnih kiselina. Ulje se dobija iz semena Arganovog drveta koje raste skoro isključivo u južno zapadnom delu Maroka.

Prelepa kosa sa Arganovim uljem

Arganovo ulje zaista izgleda kao rešenje za praktično sve naše probleme sa kosom. Visoka koncentracija vitamina E koja se nalazi u ulju čini da naša kosa bude sjajna, blistava i zdrava. Marokansko ulje deluje pre svega na suvu i oštećenu kosu jer je hrani i hidrira pogotovo rascvetane krajeve. Rezultat toga je mnogo mekša tekstura kose. Može da pomogne i kao tretman za perut, iritiran skalp i čak u prevenciji protiv opadanja kose. Plus toga stimuliše rast kose: redovno korišćenje Arganovog ulja, unutra i spolja može da pruži neophodne sastojke za predivnu kosu. A ako to nije dovoljno, Arganovo ulje sadrži tokoferole. Ti aktivni sastojci štite kosu od štetnog UV zračenja i isušivanja. To je čudotvorno ulje za kosu!

Svestrano Arganovo ulje!

Ali magično dejstvo se ne odnosi samo na kosu. Marokansko ulje je idealno za vašu kožu. Zahvaljujući duboko hidrirajućem efektu i dragocenoj aktivnoj supstanci triterpenoidu, Arganovo ulje pomaže u lečenju akni i opekotina. Regeneriše kožu nakon opekotina od sunca i ožiljka. Njegovi sastojci pored toga što utiču na kožu i kosu, pomažu da naše telo i digestivni trakt dobro funkcionišu.

Otkrijte: Šampon za kosu