Žena sa dugom kosom, ravnom plavom kosom koja nosi majicu haljinu
Nega kose | Prelepa kosa

Spavati duže: Saveti za uštedu vremena za oblikovanje i negu

Spavati i i dalje izgledati dobro? Da možete! Uštedite vreme ujutro sa našim sredstvima i trikovima za oblikovanje

 

Šampon za suvo pranje vraća vašu kosu u život!

 

Kako bi izbegli da vam kosa postane masna preko noći, nanesite malo šampona za suvo pranje pre nego što odete u krevet. Ili, nanesite ujutro kao čudotvorni tretman za ravnu kosu. U zavisnosti od proizvoda, šampon za suvo pranje čini da vaša kosa izgleda čisto, dodaje joj volumen i sveži miris. Jednostavno nanesite na koren, ostavite da odstoji, zatim masirajte pomalo peškirom ili prstima. Iščetkajte pažljivo kako bi uklonili ostatke.

Osušite kosu veoma brzo sa peškirom od mikrofibera

Ako imate kraću kosu, možete je brzo prati čak i kad je jutarnji program veoma gust. Koristite peškir od mikrofibera kako biste brzo osušili kosu. Tkanina apsorbuje vlagu vrlo efikasno. Uvijte kosu dok se oblačite i šminkate. To daje kosi više vremena da se osuši.

Brže sušite

Kada morate brzo da osušite kosu, vi uzimate fen. Ali da li to traje i dalje večno sa dugom ili gustom kosom? Evo naš turbo savet: naprskajte brzi suvi sprej za oblikovanje u kosu prosušenom peškirom. Podesite fen na najvišu jačinu vazduha i najnižu toplotu - to će pomoći da osušite lagano i efikasno kosu.

Sprej koji se ne ispira je veoma brz za negu

Žena sa dugom plavom kosom koja nanosi proizvod za negu krajeva

Brza nega: nanesite sprej koji se ne ispira za negu ili fluid za negu krajeva.

Svi tretmani koji se ne ispiru pružaju brzu i efikasnu dodatnu negu. To su proizvodi koji se ne ispiru tako da pranje nije potrebno što predstavlja uštedu vremena. Sprejevi koji se ne ispiru pomažu da se kosa lakše raščešlja, daju zdravi sjaj i štite od UV zračenja i toplote. Savet: Fluid za negu i ulje za kosu mogu da pomognu kao dodatna nega za suve krajeve.

Brze i odgovarajuće frizure

Smeđe žena sa punđom u odelu i papirima

Punđa je brza za oblikovanje - i savršen svakodnevni izgled za posao.

Sa klasičnim frizurama kao što je niski rep, Francuska pletenica ili punđa, uvek ćete biti stilizovane i spremne za posao. Dodajte stilizovanu crtu vašem repu ili punđi sa svilenim šalom. Ili izaberite potpuno prirodni stil i nosite puštenu kosu - prirodni izgled je potpuno u trendu. Ako želite elegantnu ili glamuroznu frizuru za veče, probajte somotske trake ili trake ukrašene kristalima. Jednostavne šnalice za kosu takođe daju stilizovanu crtu kada se nosi puštena kosa. Oblikujte kratku kosu ujutro sa malo voska ili kreme za oblikovanje.

Brze frizure za svaki dan

Smeđa žena sa polu punđom koja šeta po livadi

Polu punđa je brza, slatka - i savršena za loše dane za kosu.

Volite morske talase? Evo kako postići brzu frizuru sa morskom notom: upletite mokru kosu uveče nakon kupanja. Raspletite pletenice ujutro kada je kosa suva. Nanesite malo slanog spreja za teksturu i gotovi ste!


Još jedna večna stilizovana frizura koja odgovara za svaku priliku: polu punđa. Ovaj izgled je savršen za loše dane za kosu! Kako biste je oblikovali, skupite kosu od ušiju ka gore i uvijte je u punđu.
Ako želite frizuru da impresionirate, probajte konjski rep sa balončićima.

Otkrijte: