Nega kose | Prelepa kosa

Probudite se sa prelepom kosom

Zašto traćiti dragoceno vreme tokom dana na negu kose kada možete to da radite podjednako uspešno dok spavate? Ustvari, nega kose tokom noći je nejefektivnija. Ugodan počinak Vam neće doneti samo slatke snove već i predivnu kosu. Upoznaćemo Vas sa magijom noćne nege za kosu

Prelepa kosa preko noći

Naravno, maske za kosu, oakovanja i tretmani funkcionišu ukoliko ih držite dvadeset minuta, ali svoju pravu moć pokazuju ukoliko ih ostavite da deluju tokom noći. Jaku i bogatu negu za kosu pripremite pre nego što legnete da spavate i temeljno utrljajte proizvode u Vašu kosu pramen po pramen. Potom upotrebite fen kako biste toplotom poboljšali snagu proizvoda za negu kose. Možda ćete želeti da spavate sa tankim turbanom od mikrofibera. Kao alternativu možete da se odlučite da jastuk pokrijete velikim peškirom. Ujutru temeljno operite kosu šamponom i potom je isperite. Nanošenje dodatnih proizvoda je uglavnom nepotrebno. Vaša kosa može biti previše meka i zbog toga teška za oblikovanje. Jednostavno nanesite veoma malu količinu pene ili laka za kosu kako bi Vaša kosi dobila željenu čvrstinu.

Prelepa kosa preko noći: Osvežite boju Vaše kose

Boja obojene kose počinje vremenom da bledi. Međutim, možete upotrebiti posebne maske za kosu ili balsame za obojenu kosu kako biste Vašoj kosi povratili sjaj tokom noći. Tretman sadrži pigmente koji prekrivaju kosu u veoma tankom sloju što pojačava boju i sjaj.

Prelepa kosa preko noći: Ojačajte Vašu kosu

Možete preko noći povratiti jačinu oslabljenoj kosi koja je u lošem stanju. Melemi i tretmani za kosu sa keratinom sadrže obilje gradivnih sastojaka za Vašu kosu i zato deluju posebno uspešno. Aktivni sastojci u tretmanu za kosu popunjavaju ispucala mesta u kosi. Jednostavno utrljajte tretman za oporavak kose u Vašu kosu i pustite ga da deluje tokom noći. Pošto ste ujutru isprali tretman za kosu, možete je oprati kao što to inače radite.

Otkrijte: