Muškarac ispod tuša dok šamponira kosu
Nega kose | Muškarci

Šta bi trebalo šampon za muškarce da radi?

Muškarac tamne kose ispred ogledala koji gleda svoju kosu

Sa odgovarajućim šamponom za muškarce možete podstaći rast kose.

Dosta toga! Osim pranja i negovanja, muškarci traže da njihov šampon ima posebno dejstvo

 

Udovičin špic, linija kose koja se povlači: muškarci se bore protiv ovih problema sa šamponom.

 

Atraktivna kosa je isto toliko važna muškarcima kao i ženama. Momcima je veoma stalo da imaju puno kose! Međutim, otprilike 50 odsto muškaraca će morati verovatno da se bori protiv povlačenja linije kose. Ćelavost i stanjivanje kose kod muškaraca nije neobično. Najčešće dolazi do toga zbog gena: gubljenje kose je nasledno. Ali određene bolesti, lekovi i stres mogu takođe da utiču.

Žene i muškarci traže različite stvari od svog šampona.

Šampon, regenerator, tretman: žene redovno neguju svoju kosu obimnim programom nege, pretvarajući pranje kose u mini-spa iskustvo. One svesno posvećuju tome vreme, kao i isprabavanju novih proizvoda i radeći sve što mogu kako bi kosa izgledala zdravo i negovano.

A momci? Kod njih je jednostavno. Većina režima za negu kose kod muškaraca se sastoji iz šampona - to je to. Sa njim, oni se nadaju da će sprečiti povlačenje linije kose i da će izgledati sveže oblikovano kao da su upravi izašli od frizera ili berberina. Regeneratori i tretmani su retko deo njihove rutine.

Šta je potrebno muškarcu: svestrani šampon

Muškarac sa punom, tamno smeđom kosom koji drži peškir na licu

Dobar šampon za muškarce garantuje zdravu, jaku i punu kosu.

S obzirom da muškarci negu i zdravlje kose najčešće prepuštaju jednom proizvodu - u ovom slučaju, jednom šamponu - on mora da pruži maksimalni efekat. U idealnom slučaju, to bi značilo rešavanje problema kao što je opadanje kose, hranjenje skalpa i obezbeđivanje zdravog sjaja.

Dobre vesti? Postoji šampon za muškarce koji čini čuda za muške jedinstvene zahteve za kosu. Njihovi ekskluzivni sastojci garantuju da će delovati na tri načina: duboko čišćenje, podsticanje rasta u korenu i jačanje skalpa.  

Savet: koristite proizvod za oblikovanje nakon šamponiranja

Pogotovo momci sa dužom, razuzdanijom kosom bi trebalo da izdvoje 30 sekundi ili više za završnicu u kosi - čak i nakon korišćenja šampona koji vrhunski deluju. Probajte pastu za oblikovanje da vratite kosi oblik.

Nanesite malu količinu na dlanove i utrljajte u suvu kosu. Rezultat? Savršeno oblikovana kosa koja nije lepljiva a koja će izgledati fantastično celi dan (ili noć)!

Savet za bradate momke: pružite bradi isti brzi tretman oblikovanja.

Otkrijte: