Žena sa kratkom crnom kosom u crvenoj kožnoj jakni
Izdvojeno

Kako sačuvati frizuru ceo dan

Svi smo prošli kroz to. Proveli ste večnost u oblikovanju kose do savršenstva da bi vam dosadna kiša pokvarila ceo trud čim ste izašli iz kuće. Kiša nije jedini krivac za loš dan za kosu - vlaga i vetar su takođe konkurenti u izazivanju nestašnog kovrdžanja.

 

Kako se ne biste našli u takvoj situaciji svaki put kad izađete iz kuće, biće vam drago da znate da postoje proizvodi koji mogu da vam pomognu da vaša glatka frizura ostane glatka do kraja dana. Taft Power kao spas!

Žena sa kratkom crnom kosom i kif frizurom u crnoj majici
© Schwarzkopf

Taft Power može da drži na mestu čak i najizazovnije frizure.

Računajte na Taft Power kako bi vaša frizura potrajala

Taft Power linija sadrži mnoge sprejove, gelove i voskove tako da imate puno opcija kada tražite pravi proizvod za kosu. Od atraktivnog kifa kao što je ovaj gore, do zalizanih, stilova dovedenih do savršenstva, Taft Power linija u skladu sa svojim imenom ima snagu da drži vašu kosu na mestu bez otežavanja. Jednostavno upotrebite Taft Power Wax da ugladite vaš željeni stil ili da ga oblikujete, zatim završite sa velikom količinom Taft Power Hair Lacquer laka za kosu i uživajte u savršenoj postojanosti od jutra do mraka.  Sa svojom velikom postojanošću 5, možete biti sigurni da će frizura ostati na mestu.

Zašto izabrati Taft Power?

Zamislite do 72 sata postojanosti bez lepljenja koje se često povezuje sa čvrstom postojanošću, zvuči dobro, zar ne? A koristeći Taft Power vi se zapravo istovremeno brinete o kosi jer formula jača kosu od korena do krajeva i štiti od isušivanja. Prema tome ako birate Taft birate postojanost bez lepljivih ostataka koja će izdržati sve što vremenski uslovi predviđaju za taj dan - kišu, vetar ili vlagu. Snažna postojanost ne mora da znači kameno tvrda kosa, a to Taft Power pokazuje.  

Kako postići glatki, zalizani izgled sa Taft Power.

Postizanje celodnevne postojanosti je jednostavno sa odgovarajućim proizvodima. Evo kako da postignete da vaša kosa stoji na istom mestu od trenutka kada izađete iz kuće dok se ne vratite.

  1. korak: Zagrejte Taft Power Wax u rukama i nanesite na kosu kako bi dobili željenu postojanost.
  2. korak: Uzmite Taft Power Hair lak i naprskajte oko cele kose, tako da svaki pramen bude pokriven.

I to je bukvalno to. Samo dodajte još par koraka vašoj jutarnjoj rutini i rešite se maltretiranja oblikovanja kose nekoliko puta dnevno, svaki put kada počinje da gubi oblik. Računajte na Taft Power da to sredi. 

Otkrijte: