Tri muškarca tamne kose se smeškaju kameri
Izdvojeno

Novi izgled Taft gelova za još snažnije frizure

Oblikovati frizuru pred ogledalom izgleda kao izuzetno težak zadatak. Znamo da će ostati netaknuta sve dok ne izađemo iz komfora našeg doma i naiđemo na prvu prepreku - vremenske uslove. Kako se ne biste svakodnevno suočavali sa problemima koje vama i vašoj frizuri zadaju kiša, sneg, vetar ili vlaga, Taft kao najbolji stajling brend u Evropi, razvio je snažne formule i proizvode za oblikovanje kose.

 

Visoko postavljeni standardi kvaliteta Taft proizvoda, stalan rad na unapređenju formula i posvećenost održivom razvoju materijala prikladnih za recikliranje, samo su neki od faktora koji su Taftu omogućili više od 60 godina postojanja. Inovativni i snažni stajling proizvodi odgovaraju vašem životnom stilu i pružaju vašoj kosi baš ono što joj treba.

Muškarac tamne kose se smeška kameri
© Schwarzkopf

Taft V12 može zadržati i najzahtevniju frizuru na mestu.

 

Taft proizvodi razvijeni su za vas kako biste se lakše suočili sa svakodnevnim izazovima od spremanja na posao do odlaska na romantičnu večeru. Ako izgubite kontrolu, bar će vaša frizura uvek biti na mestu.

 

Kako bi vaša frizura ostala postojana bez obzira na to da li ste u kancelariji, šetate gradom ili se zabavljate na otvorenom, razmislite o upotrebi Taft proizvoda za oblikovanje kose. Taft od sada možete pronaći u potpuno novom, modernijem dizajnu. Ono što se nije promenilo, a po čemu je Taft prepoznatljiv, jesu jačina i inovativnost formule. Ako birate Taft, birate postojanu frizuru tokom celog dana.

Taft gelovi za kosu pobrinuće se za postojanost vaše frizure

Gel za kosu je stajling proizvod koji frizuru drži postojanom, ali kosi daje slobodu. Možete ga koristiti za dodavanje teksture, čvrstoće i sjaja. Takođe se može koristiti za zaglađivanje kose, što je sjajan trik, ako imate puno vlasi koje tvrdoglavo štrče. Odličan je i za učvršćivanje muške punđe.

Snaga učvršćivanja

Gelovi za oblikovanje kose razlikuju se u jačini učvršćivanja, tako da treba da budete pažljivi prilikom izbora gela i frizure koju želite oblikovati. Za razbarušen izgled, srednji nivo učvršćivanja biće više nego dovoljan. Ako više volite zaglađenu frizuru, potrebna je maksimalna jačina učvršćivanja kako bi frizura bila postojana.

 

Uz Taft proizvode birate frizuru bez ostataka proizvoda u kosi i postojanost koja se može odupreti svakom vremenu – kiši, vetru i vlazi. Snažno učvršćivanje ne mora da znači da će kosa biti kruta kao kaciga. Svaka Taft linija gelova za kosu ima drugačiji nivo učvršćivanja te je namenjena određenom tipu oblikovanja frizure, a niže možete saznati o specifičnostima svake od njih. Krenimo!

Maxx Power Styling Gel

 

Linija koja je namenjena muškarcima koji uvek žele da pruže maksimum i ne pristaju na kompromise u vezi sa svojim izgledom. Maxx Power gel pruža snažno učvršćivanje do 72 h uz jačinu 8.

 

Wet Styling Gel

 

Ako obožavate mokar izgled kose, onda je ovaj gel za vas. Pruža 24 h učvršćivanja bez lepljenja vlasi i jačinu 3.

 

V12 Styling Gel

 

Namenjen je muškarcima koji su uvek u žurbi i nemaju vremena da suše kosu. Odličan je za oblikovanje svih tipova kose, a uz jačinu učvršćivanja 12 i formulu brzog sušenja možete zaboraviti na slepljivanje vlasi. 

Taft v12 gel

Taft v12 gel za oblikovanje kose

 
 

Irresistible Power Styling Gel

 

Za sve one koji frizuru nose kao dodatak svom stajlingu. Pruža jačinu učvršćivanja 8, može se koristiti za oblikovanje svakog tipa kose i pruža 72 h učvršćivanja bez lepljenja vlasi.

 

Power Active Styling Gel

 

Ova linija pruža učvršćivanje čak i dok se znojite. Gel je odličan za muškarce koji se bave aktivnostima koje zahtevaju fizički napor, a uz snagu učvršćivanja 9 vaša će frizura ostati na mestu do 72 h.

 

Vosak ili glina

Uz toliko mnogo različitih proizvoda za muškarce na tržištu, oprošteno vam je ako ne znate čemu služi vosak ili kako se ispravno nanosi glina za kosu.

Vosak je namenjen za oblikovanje i učvršćivanje kose za razne moderne frizure. Iako je snažan, kosi dopušta fleksibilnost. Vosak se ne ukrućuje kao gel i zato ga uvek možete preoblikovati bez ispiranja iz kose. Glina za kosu slična je vosku i čini vašu kosu punijom, daje čvrstoću, gustinu i strukturu svakom pramenu. Odlična je za oblikovanje voluminoznih frizura koje će biti postojane ceo dan i neće otežati vašu kosu. 

Da li mi je potrebna krema ili pasta za kosu?

Kreme za oblikovanje mogu se koristiti za zaglađivanje kovrdža ili letećih vlasi, a da pritom ne maste kosu. Pasta za oblikovanje je lagana i prilagodljiva pasta koja omogućuje da svojoj kosi date bolju definiciju, oblik i teksturu. Ovaj je proizvod obično vrlo gust, gotovo krut, tako da se pre nanošenja treba ugrejati trljanjem među dlanovima. 

Kako pravilno koristiti gel za kosu?

Taft1
© Schwarzkopf
  • Gel protrljati među dlanovima i ravnomerno ga naneti na peškirom prosušenu kosu. Smer nanošenja bi trebalo da bude od čela prema potiljku. 
Taft2
© Schwarzkopf
  • Oblikujte kosu nameštanjem pramenova, dizanjem i vraćanjem. Vrhovima prstiju usavršite frizuru. 
Taft3
© Schwarzkopf
  • Uz Taft gel frizura za skoro svaku priliku je spremna.
Otkrijte: