Svi smo u tome zajedno
Izdvojeno

Draga Schwarzkopf zajednico,


Lepa kosa nije najvažnija – pogotovo u ovakvim vremenima. Mnogi od nas suočeni su sa strahovima i neizvesnostima, a mi vrlo ozbiljno shvatamo vaše brige. Zato je još važnije da svoje telo i dušu održavamo zdravima i uravnoteženima. Želja naše kompanije je da vam i dalje donosimo inspirativne, pozitivne članke. A postoje i druge vesti koje bismo voleli da podelimo sa vama zbog kojih smo ponosni što smo deo Henkela:


Henkel pokreće opširan globalni program solidarnosti za podršku zaposlenima, potrošačima i pogođenim zajednicama. Fondacija Fritz Henkel doniraće milion evra Fondu solidarnosti Covid-19 koju je osnovala Svetska zdravstvena organizacija i Fondacija Ujedinjenih nacija.


Sa još jednim milionom evra, fondacija Fritz Henkel direktno će podržati razne organizacije i partnere širom sveta i podsticati dobrovoljno učestvovanje zaposlenih u borbi protiv ove krize.


Henkel će takođe donirati pet miliona proizvoda za telo i za domaćinstvo širom sveta. Oni uključuju sredstva za dezinfekciju ruku, sapun, zaštitnu odeću, deterdžente i druge proizvode za čišćenje. Naš tim korporativnog građanstva raspodeliće te proizvode u bliskoj saradnji sa humanitarnim organizacijama i lokalnim vlastima kako bi paket zalihe došao do onih kojima je najviše potreban.Osim toga, Henkel će proizvoditi sredstva za dezinfekciju u određenim proizvodnim pogonima za podršku javnim institucijama i profesionalnim grupama. 

 

Pored toga, naše kolege iz frizerske grane pokrenuli su platformu „HelpYourSalon.com“ za podršku frizerima i njihovim salonima. Ta platforma omogućava prijavljenim salonima i slobodnim stilistima prodaju vaučera i primanje donacija. To znači da se frizersko poslovanje može podržati finansijski iako ne mogu da rade.

 

Timovi za upravljanje tokom krize postavljeni su unutar kompanije. Njihov prioritet je osigurati bezbednost zaposlenih i poslovnih partnera širom sveta i održati njihovo poslovanje u ovim izazovnim uslovima. Sve informacije o programu solidarnosti možete naći ovde:


https://www.henkel.com/press-and-media/press-releases-and-kits/2020-03-24-henkel-launches-comprehensive-global-solidarity-program-to-support-employees-customers-and-affected-communities-1047556

 

Svi se nadamo da će se ova situacija poboljšati – budimo zajedno snažni i optimistični. Ostanite zdravi i pozitivni!
 

 

#ostanikodkuće #ostanizdrav #schwarkopf

Otkrijte: