Pomoć salonima
Izdvojeno

HelpYourSalon.com: Udruživanje snaga za podršku frizerskim salonima

Pandemija korone najveći je izazov za sve nas. S obzirom da frizerski saloni i slobodni stilisti rade u bliskom kontaktu sa svojim klijentima, za mnoge od njih ovo je težak period: zabrana rada oduzela im je svu zaradu, što ih dovodi na ivicu propasti. Zbog toga je Schwarzkopf Professional pokrenuo inicijativu „HelpYourSalon“ kako bi pomogao frizerima da lakše prebrode ovu krizu.

Mnogo više od „lepe kose“

Za Schwarzkopf Professional, frizerski salon više je od usluge koju pruža. Frizeri ne samo da individualno pristupaju svakom svom klijentu u želji za savršenstvom – nego i održavaju bliske veze sa svojim redovnim mušterijama i često se smatraju prijateljima i osobama od poverenja.

 

U dobru i u zlu, oni su uvek tu da nas savetuju, podržavaju i stilizuju. Oni daju najbolje od sebe da se osećamo dobro zato što shvataju da lepa kosa može osobi da da više samopouzdanja. Zato želimo da podržimo frizere tako da mogu da nastave strastveno da rade svoj posao.

Direktna podrška vašem omiljenom frizeru

Postupak „HelpYourSalon“ vrlo je jednostavan:

Frizeri samo treba da se registriuju na portalu „HelpYourSalon.com“ i svojim klijentima mogu da ponude personalizovane vaučere, na primer putem Instagrama ili Facebooka, uz oglašavanje. Registracija je besplatna i potrebno je samo nekoliko minuta da se izvrši. Plaćanja se vrše preko PayPal-a, pa frizer mora da otvori PayPal poslovni račun* ili da se poveže sa svojim postojećim računom.


Zainteresovani klijenti mogu da kupe vaučere preko PayPala a na email će primiti link za vaučer. Vaučer se može iskoristiti čim frizerski salon bude opet mogao da radi. Individualne donacije takođe se prosleđuju direktno frizerskom salonu ili stilisti. Davanje podrške nikad nije bilo lakše!

Možemo da uspemo samo ako se držimo zajedno – vi kao ponosni, kreativni frizeri, i mi, kao tim vrhunskih stručnjaka koji radi za vašu dobrobit i koji vam pomaže da nastavite da radite to što volite: stvarati LEPU KOSU!

                                                        – Simon Ellis | Međunarodni kreativni direktor

Pratite nas na društvenim medijima i pomozite nam da podržimo „HelpYourSalon“ sa komentarima i upotrebom haštagova #HelpYourSalon, #schwarzkopfpro i oznakom @schwarzkopfpro. Nikad nije bilo lakše dati podršku.

 

 

 

*napomena: moguće PayPal naknade

Otkrijte: