Neuglađeni stil za svaki dan
Izdvojeno | Uputstva

Frizura u trendu 2018: Strukturisana prirodnost

Moderne, nosive i autentične frizure koje ističu vašu ličnost su u trendu za 2018! Stručnjak za kosu Armin Morbak je kreirao Schwarzkopf TrendiFrizure 2018, frizure koje se savršeno uklapaju sa sloganom kampanje #createyourstyle. Ova frizura je osmišljena za svaki dan: TrendiFrizura Strukturisana prirodnost - jednostavni stil koji odiše pouzdanjem.

Strukturisani, talasasti ili zalizani pramenovi - „Strukturisana prirodnost” je stil za svaki dan koji uvek odgovara. „Strukturisana prirodnost” je frizura koju ćete često videti na Instagramu. „Popularna je zato što je jednostavana, ali nikad ne dosadi”, tvrdi stlista Armin Morbak. Nežni talasi i strukturisana kosa je adekvatna za plažu, za žurku pa čak i za kancelariju - to je izgled za sve prilike.

Strukturisana prirodnost je savršena prilika da kosi date poseban ton svakog dana. Najbolji deo: oblikovanje odgovara svim dužinama i tipovima kose. Od kratke do boba do duge kose. Proizvodi za teksturu poput pene, gela ili voska se koriste kako bi se oblikovali i isticali delovi kose. Prsti, okrugle četke ili aparati za ispravljanje mogu da se koriste za oblikovanje ove frizure. Učvrstite lakom za kosu i gotovi ste.

Zanima vas stil Strukturisana prirodnost? Pogledajte manekenku Taju koja nam pokazuje kako da oblikujemo ovu frizuru u Video-uputstvu:

Kako oblikovati frizuru Strukturisana prirodnost

 1. Pripremite kosu sa penom za oblikovanje nakon pranja.
 2. Osušite. 

 3. Sa aparatom za ispravljanje, uvijte pojedinačne pramenove u nežne talase. Koristite lak za zaštitu od toplote.

 4. Učvrstite i istaknite pramenove sa malom količinom balzama za oblikovnje na vaše ruke. 

 5. Na kraju, učvrstite frizuru lakom za kosu. Savet: za blistavu plavu boju, poput manekenke Taje, obojite kosu u svetliju nijansu - na primer Brillance Pure Diamond Blondes Ultra Platinum. Ne zaboravite da intenzivno negujete kosu kako bi kosa bila sjajna, kao na primer sa Total-Repair-Linie von Gliss Kur.
600x450_single-strands-flat-iron

Za postizanje frizure Strukturisana prirodnost ispravite pojedinačne pramenova sa aparatom za ispravljanje kose.

600x450_trend-look-structured-rawness

I evo završena frizura Strukturisana prirodnost.

Evo koje su karakteristike stila Strukturisana prirodnost:

 1. Nemojte prati kosu svakodnevno nego redovno. Oblikujte kosu sa odabranim proizvodima za teksturu kako bi izgled bio neuglađen. Izgledaće opušteno ali negovano.
 2. Dajte nežnoj kosi dodatnu postojanost sa šamponom za suvo pranje.
 3. Nema savršenstva. „neuglađeno” znači da je vašoj kosi dozvoljeno da bude razbarušena.

Savet: Oprali ste, očešljali i ofarbali kosu? Nemojte je ponovo češljati nego razmrsite zamršene pramenove. Izgledaće modernije

3 razloga da zavolite trend Strukturisana prirodnost:

 • Brzo se oblikuje. Veliki efekat sa malo zalaganja.
 • Svaki tip ili dužina kose može da bude oblikovana u neuglađeni stil.
 • Ukoliko morate da nosite odelo ili bluzu za posao, s ovom frizurom ćete dati buntovnu crtu - umereno, naravno.
Otkrijte: