Prirodno glamurozna večernja frizura sa puštenom kosom
Izdvojeno | Uputstva

Pustite kosu za veče

#createyourstyle: U svojoj novoj kampanji, Schwazkopf promoviše individualnost i pouzdanje – i ohrabruje vas da probate nove frizure. Za jedan šik večernji izgled, ne morate uvek da težite ka vašoj proverenoj i isprobanoj podignutoj frizuri. Izaberite slobodnu, prirodno oblikovanu kosu poput naše manekenke Imre. Kako postići ovaj izgled? Pogledajte dalje

Pravac pozitivnog tela, koji je trenutno veoma u trendu, ohrabruje novu sliku o samoj sebi, a koju definiše ljubav prema sebi i prirodna lepota. Pozitivan stav prema sebi se najbolje prikazuje kroz prirodan izgled. Ako se i dalje usuđujete da nosite glamur za jednu noć u gradu, ne treba da sasvim odustanete od oblikovanja. Samo zapamtite: manje je više. Nemojte se previše šminkati ili koristiti previše proizvoda za oblikovanje. Umesto toga, kreirajte glamurozni izgled koji ističe vašu prirodnu lepotu. Prirodan i glamurozni stil se lako kombinuju. Postignite zadivljujući izgled u samo nekoliko jednostavnih koraka, na primer tako što ćete nositi puštenu kosu u prirodno glamuroznoj večernjoj frizuri.

Saznajte kako da oblikujete prirodnu glamuroznu frizuru u našem video tutorijalu:

Prirodan trendi izgled: kako prati kosu

Prirodno glamurozna večernja frizura sa puštenom kosom

Dobro negovana duga kosa izgleda veoma elegantno: manekenka Imre nosi svoju sjajnu kosu puštenu sa glamuroznim izgledom.

Prvo, perite kosu koristeći šampon sa prirodnim uljima, koji pruža optimalnu negu za vašu kosu. Prvi korak ka prirodnoj glamuroznoj večernjoj frizuri je odgovarajuća nega za predivni sjaj. Vašoj kosi je potrebna sva moguća nega, kao na primer Schauma Nature Moments sa Marokanskim arganovim uljem i uljem Makadamije, koji daju hranljive sastojke koji čine kosu nežnom. Ako imate tanku, ravnu kosu, šampon sa volumenom može da pomogne. Šampon za volumen obično sadrži protein i polimere koji učvršćuju kosu koja izgleda punije. Izbegavajte bogate uljane šampone ako imate tanku kosu. Manje je više: nemojte koristiti previše šampona. Mala količina je dovoljna. Za kratku kosu koristite kap veličine centa, a za dugu kosu kap veličine Evra će biti sasvim dovoljna. Dobro isperite da bi otklonili sve ostatke šampona koji mogu da učine da kosa izgleda krhko. Zdrava duga kosa može da se nosi puštena i elegantno oblikovana.

Prirodno lepo: kako negovati i zaštiti kosu

Koristite balzam nakon pranja kose. Očešljajte od korena ka krajevima i nežno ga utrljajte za dodatnu negu. Savet: izaberite balzam bez silikona ili veštačkih boja i pažljivo isperite.
Pre feniranja kose, sprej za zaštitu od toplote koji štiti vašu kosu od temperatura do 220°C. To je posebno važno jer ćete koristiti aparat za kovrdžanje ili za ispravljanje kose. Sprej takođe daje prirodni sjaj i sprečava nestašno kovrdžanje, pomaže da oblikujete kosu i štiti kosu od isušivanja.

Prirodno glamurozna večernja frizura: naše korak po korak uputstvo

Oblikovanje nežnih talasa peglom za kosu.

Pegla za kosu pomaže u oblikovanju nežnih talasa.

  1. Fenirajte kosu sa ravnom četkom. Duga puštena kosa se brzo pretvara u glamuroznu večernju frizuru. Manekenka Imre nam pokazuje u snimku gore.
  2. Pegla za kosu pruža volumen ravnoj kosi. Ovaj mali pametni aparat je multifunkcionalan i pruža volumen začas. Za ovaj izgled, uvijte pramen kose oko aparata i pustite ga nakon nekoliko sekundi (u zavisnosti od debljine kose i toplote aparata).
  3. Za sjajnu završnicu, naprskajte po celoj frizuri lak za kosu (na primer taft Shine) i spremni ste da nosite frizuru za glamurozni večernji izlazak.

  4. Blaga, umerena šminka naglašava elegantnu večernju frizuru. Sve što vam je potrebno je puder, maskara i hranljivi balzam za usta. Nosite vaš najlepši osmeh i jednostavno budite svoji!
Styled open evening hair.
Najbolja stvar u vezi sa ovim izgledom: prirodni talasi su ležerni i elegantni.