Three different looks at the Mercedes-Benz Fashion Week
Izdvojeno | Uputstva

Schwarzkopf kreira frizure za MBFW

Frizura „Natural Waves“ Armina Morbaka u samo nekoliko koraka

 

Na Mercedes-Benz Fashion Week-u možete se diviti ne samo najnovijim modnim kreacijama poznatih modnih dizajnera nego i trendi frizurama. Schwarzkopf je sponzor Mercedes-Benz Fashion Week-a – i podržava svog stručnjaka za kosu Armina Morbaka u kreiranju frizura koje savršeno pristaju uz nove kreacije modnih dizajnera.

 

Morbak vam ekskluzivno pokazuje kako oblikovati frizuru „Natural Waves“ korak po korak.

 

„Natural Waves“: gusta kosa u raskošnim talasima

Armin Morbach styling a model at Mercedes-Benz Fashion Week
© Schwarzkopf

Armin Morbak oblikuje kosu modela na Mercedes-Benz Fashion Week-u

Armin Morbak oblikuje kosu modela na Mercedes-Benz Fashion Week-u
Prihvatite svoju kosu! Mercedes-Benz Fashion Week kolekcije spremne su za nošenje. „Moda je nosiva i zbog toga su frizure manje ekstremne, zato ih svi mogu lako oblikovati“, otkriva Armin Morbak o ključnim frizurama sa aktuelnih revija.
 

 

Nemački dizajneri Otto Drögsler i Jörg Ehrlich teže savršenstvu u svojoj modnoj marki ODEEH, pa se može reći da je za nju na Mercedes-Benz Fashion Week-u stvorena divna frizura. Armin Morbak kreirao je frizuru „Natural Waves“ koja, baš kao „Bouncy Curls“ za kreacije Rebeke Ruec najbolje izgleda na voluminoznoj kosi. U ovim ekskluzivnim uputstvima Armin Morbak pokazuje kako se oblikuje ta ležerna frizura.

 

Zaštite vaše atraktivne stilove sa got2b „Guardian Angel”

Detaljna uputstva do bezvremenog, ležernog stila

  1. Počešljajte kosu dalje od lica.
  2. Odvojite deo iznad uva od ostatka kose.
  3. Češljajte pramen od vrhova prema korenu i zatim prođite aparatom za ispravljanje kose po natapiranom pramenu od vrhova do korena. Time će toplota učvrstiti strukturu kose. Zatim aparatom za ispravljanje kose oblikujte talase (uređaj se umeće s unutrašnje strane kose, a zatim sa spoljašnje za oblikovanje talasastog izgleda).
  4.  Ponovite to pramen po pramen.
  5.  Počešljajte talase dalje od lica za jači volumen u kosi.
  6. Oblikujte razdeljak na stranu i nanesite got2b Guardia Angel sprej i prstima prođite kroz kosu. Usredsredite se na koren, a zatim rasporedite proizvod i na dužinu kose.
  7. Učvrstite frizuru Taft Power Cashmere lakom za kosu.