Obojeni krajevi u ispletenoj polu punđi.
Izdvojeno | Uputstva

Kosa za žurku sa obojenim krajevima

#createyourstyle: U svojoj novoj kampanji, Schwarzkopf promoviše individualnost i pouzdanje – i ohrabruje vas da probate nove frizure. Kako da prepoznate najbolje frizure za žurke? Sve traju celu noć i malo su ekstravagantne. Frizura koja je praktično napravljena za noć u gradu: obojeni krajevi. U tutorijalu, prikazujemo vam frizuru u trendu koja se savršeno uklapa sa šarenom kosom: ispletena polu punđa

Vreme je za žurku…stalno! Nema bolji način da se započne vikend nego da provedete noć u gradu – po mogućnosti na plesnom podijumu. Neminovno među prijateljima se pojavljuju dva pitanja: „Šta ćeš da obučeš” i „Šta ćeš da radiš sa kosom”. Frizura u trendu koja je tako moderna skoro odvlači svu pažnju sa vašeg autfita? Obojeni pramenovi, takođe poznata kao „dip dye”. Reći ćemo vam koje su boje u trendu, kako da obojite krajeve i koja nijansa ide sa kojom prirodnom bojom. Prateći tutorijal vam takođe pokazuje modernu verziju polu punđe, koja je savršena jer ističe obojene krajeve.

Kosa za žurku sa obojenim krajevima

Obojeni krajevi u ispletenoj polu punđi.

Moderna kosa za duge noći: obojeni krajevi u ispletenoj polu punđi.

Ovaj stil je savršen sa obojenim krajevima jer ih naglašava. Obična podignuta frizura nije idealna ali moderna polu punđa je savršena jer je samo gornji sloj kose vezan. To je savršena frizura za svaki dan koja je veoma jednostavna za oblikovanje.

Manekenka Gia nam pokazuje u svom tutorijalu kako je jednostavno napraviti ispletenu polu punđu:

Nekoliko jednostavnih koraka za oblikovanje ispletene polu punđe:

  1. Odvojite kosu ka sredini zatim odredite dodatni razdeljak na otprilike pet centimetara sa svake strane i odvojite celi pramen kose između.
  2. Očešljajte ovaj deo ka licu i počnite da pletete.
  3. Vežite pletenicu pozadi ukosnicama. Uvijte pletenicu u malu punđu.
  4. Učvrstite lakom. Dodajte malo strukture po dužinama sa balzamom za teksturu – i vaš izgled za žurke je gotov.
Woman sectioning hair with a comb.

Uz pomoć češlja odvajanje kose je jednostavnije.

Woman pulling a braid into her face.

Sledeći korak je ova klasična pletenica.

Obojeni krajevi u ispletenoj polu punđi.

Krajnji izgled za žurku sa obojenim krajevima.

Za bilo koga ko još nema obojene krajeve:

Saveti za frizuru sa obojenim pramenovima: kako da obojite kosu sa tehnikom „dip dye”?

Žena sa plavom kosom i krajevima u boji trešnje.

Savršena sa plavom kosom: krajevi u boji trešnje.

Bojenje krajeva nije tako teško i može jednostavno da se uradi kod kuće. Trenutno u trendu: Pastelne boje kao pink, kajsija ili bledo plava. Ove boje izgledaju sjajno u kombinaciji sa plavom bojom. Svetle boje su takođe popularne, na primer sjajna tirkizna koja se fantastično uklapa sa smeđom ili crnom kosom. Ukoliko je vaša kosa tamnija od tamno plave, moraćate da posvetlite krajeve. To je jedini način da se postigne željeni rezultat boje kao što je prikazno na pakovanju.

4 koraka do obojenih krajeva:

  1. Obucite staru majicu kako bi zaštitili odeću. Zatim pomešajte prema uputstvu.
  2. Nanesite boju po krajevima i svakom pramenu kose, koristeći četku. Vi odlučujete koliko daleko želite da idete. Savet: neka se boje stapaju jedna u drugu za nežniju tranziciju.

  3. Pridržavajte se vremena nanošenja kao što je naznačeno. Pažljivo isperite i koristite balzam koji se nalazi u pakovanju. On učvršćuje boju i pruža joj dugotrajni sjaj.
  4. Nakon bojenja, dajte svojim krajevima malo dodatne nege! Da krajevi ne bi izgledali krhko, negujte ih sa uljanim fluidom za rascvetane krajeve i maskom. Savet: utrljajte dobru količinu ulja za kosu u krajeve 20 minuta pre pranja. Možete takođe koristiti hranljivo ulje nakon pranja ali u manjim količinama, tako da kosa ne izgleda masno i teško. 
Otkrijte: