Žena sa frizurom Feniranje iz 70-tih
Izdvojeno | Uputstva

Frizura u trendu 2018: Feniranje iz 70-tih

Kakve ćemo nositi frizure u 2018? Moderne, nosive i autentične! Schwarzkopfov stručnjak Armin Morbak sa TrendiFrizurama 2018 potvrđuje da je oblikovanje samo stvaranje najbolje varijante sebe – što je u skladu sa sloganom kampanje #createyourstyle! Jedna od četiri TrendiFrizura za 2018 koja zastupa individualnost i pouzdanje je: Feniranje iz 70-tih.

Schwarzkopfova frizura „Feniranje iz 70-tih” kombinuje razdeljak na sredini sa nežnim talasima, isfeniranim pramenovima ka spolja i šiškama sa strane. Ko bi trebalo da nosi „Feniranje iz 70-tih”? Bilo ko, ko uživa u frizuri koja je i elegantna i nostalgična…ali ipak moderna, po Arminu Morbaku. Faj Danavej, Džejn Fonda, Stefani Pauers – Čudesne žene iz 70-tih su nezaboravne i zboh njihovih frizura. Njihovi talasi iz Sedamdesetih su se vratili lepši nego ikada u ovoj modernoj varijanti. Samo napravite razdeljak na sredini ostavite deo kose na vrhu ravno dok donji deo uvijte u blage talase koristeći okrugle četke. Nanesite lak za kosu – i vaša frizura iz snova je gotova.

Evo koje su karakteristike stila Feniranje iz 70-tih:

Žena sa širokim talasima i istaknutim razdeljkom.

Moderne Sedamdesete: široki talasi i istaknuti razdeljak su karakteristika ove frizure.

 1. Široki, nežni talasi, posebno na krajevima čine da ova frizura izgleda prelepo prirodno.
 2. Frizure iz 1970-tih pružaju tankim, finim kovrdžama nežni volumen.
 3. Bilo da napravite razdeljak sa strane ili na sredini: napravite jasan razdeljak. On pomaže nežnim talasima da savršeno uokvire vaše lice

Kako da oblikujete ove fantastične talase iz Sedamdesetih? Manekenka Eliza nam pokazuje u svom Video-uputstvu. Uživajte u oblikovanju frizure!

Kako oblikovati frizuru Feniranje iz 70-tih

Oblikovanju frizure Feniranje iz 70-ih s četkama i fenom.

Okrugle četke pomažu u oblikovanju frizure Feniranje iz 70-ih

 1. Operite kosu i prosušite je peškirom.
 2. Nanesite penu za volumen na celu kosu, posebno na krajeve.

 3. Isfenirajte sa okruglom četkom. Koristite tri okrugle četke za feniranje. Uvijte prednje pramenove i ostavite da se ohlade. Tako će talasi duže trajati.
 4. Učvrstite lakom za kosu. Savet: za bogatu boju, obojite kosu u lepu smeđu nijansu – kao na primer saBrillance Intensive-Color-Creme. Za predivnu boju i sjaj, koristite Glanz-Repair-Spülung pre feniranja.
Woman with styled hair in 70s Brushed look.
Frizura Feniranje iz 70-tih u nekoliko jednostavnih koraka

5 razloga da zavolite trend Feniranje iz 70-tih:

Savršeno sa modernom frizurom iz Sedamdesetih: šiške u obliku zavesa.

 • Talasi iz Sedamdesetih su podjednako retro i moderni.
 • U nekoliko jednostavnih koraka, možete da napravite frizuru koja je za svaki dan, ali služi i kao frizura za žurke.
 • Vaše kovrdže nisu savršene? Leteći pramenovi daju pokret i živahnost.
 • Ne možete da se odlučite koja vam frizura pristaje? Neka vas inspirišu Blejk Lajvli, vojvotkinja Kejt ili Miranda Ker – one su otkrile ove talase iz snova.
 • Ako se nosi uz odelo i široke majice u jarkim bojama kao što je crvena ili tirkizna, možete izgledom da se vratite u 70-e. S modernim autfitom vratićete se u 2018.
Otkrijte: