Žena plave kose pokazuje svoj konjski rep
Izdvojeno |

Veoma jednostavni saveti za oblikovanje sa Taft - Konjski rep

Dosadio vam je vaš običan konjski rep? Vreme je za poboljšanje!

Samo zato što vam je kosa vezana pozadi, ne mora da znači da nije oblikovana. Ima toliko načina da se kosa istakne sa ovom praktičnom frizurom. Ako brinete da je vaša kosa previše ravna za ovaj stil i izgleda beživotno, razmislite ponovo! Taft Volume pena pruža teksturu vašoj kosi i unosi život u nju zahvaljujući formuli sa tri miliona kolagena i molekula koje pružaju volumen. Možete očekivati do tri dana postojanosti i zaštite od bilo kakvog vremena, prema tome sledite ove korake za natapirani konjski rep - čak i ako se približavaju crni oblaci.

Evo kako da napravite konjski rep

Žena nanosi Heat Protection sprej na pramen kose
© Schwarzkopf

Korak 1: Pobrinite se da nanesete malo Taft Heat spreja za zaštitu na kosu, a zatim koristite peglu za ispravljanje kose kako biste dodali teksturu, pramen po pramen.  

Žena kosristi peglu za kosu
© Schwarzkopf

Korak 2: Naprskajte malo Taft Volume pene na dlan i prođite kroz kosu kako bi se dodala tekstura.  

Žena istiskuje penu za kosu
© Schwarzkopf

Korak 3: Neka nekoliko pramenova kose padaju na prednju stranu kako bi uokvirili lice, zatim naprskajte Taft Complete Keratin sprej kako bi sve ostalo na mestu.

Žena sedi sa nestilizovanom frizurom
© Schwarzkopf

Pre

Žena sedi sa stilizovanom frizurom konjski rep
© Schwarzkopf

Posle

Sada znate kako da modernizujete klasični konjski rep bez imalo napora. Možete računati na Taft proizvode kako bi postigli ove atraktivne frizure. Pojačajte svoje samopouzdanje sa ovom jednostavnom frizurom, bez potrebe da ostanete satima ispred ogledala.  

Otkrijte: