Bočice Gliss regeneratora u spreju
Izdvojeno

Obnovljeni stručnjak za oporavak kose!

Nova era za negu kose je počela: Poznata Schwarzkopfova linija Gliss će biti predstavljena u kampanji relansiranja značajnog brenda u avgustu 2020. Nijedan drugi brend ne može bolje predstaviti obnovu kose nego Gliss. Nova Gliss formula ujedinjuje nauku i bogatstvo prirode: Posebno razvijena tehnologija za obnovu i negu za svaku liniju i formulu, sa do 96% sastojaka prirodnog porekla* i novi dizajn ponovo afirmišu Gliss kao stručnjaka za obnovu kose.  Relansiranje brenda se ističe po reciklirajućim bočicama i novim dizajnom. Radite šta volite Gliss obnavlja.

 

Novi Gliss Kur proizvodi će biti dostupni u radnjama u avgustu 2020.

Nekoliko proizvoda Gliss Split Ends Miracle linije
© Schwarzkopf

Pogledajte naše novo pakovanje!

Stručnjak za obnovu kose Gliss pruža efikasne i inovativne proizvode koji su osmišljeni za zahtevne potrebe kose. Sa relansiranjem svog značajnog brenda ovog meseca, Gliss je ponovo prikazan ali u potpuno novom izdanju.

 

Gliss  linije i formule su ponovo razvijene sa visoko efikasnim i savremenim sastojcima kao što su aktivni probiotik, tečni keratin, Omega-9, amino kiseline, tečni protein, UV filteri, Omegaplex, Kompleks biotina, Kompleks antioksidanasa i Phyto-stem- kompleks ćelija - od kojih svaki tretira specifičnu potrebu. Ove sastojke smo kombinovali sa visoko kvalitetnim prirodnim esencijama kao što su cvetni nektar, akaj bobice, božur, marula ulje, perla serum, arganovo ulje, brazilski orah, ulje ruže, semenke moringe i barbarske smokve. Ova nova formula daje Gliss viši nivo što se tiče nivoa nege kose. Moderni dizajn sa novim logom, novim pakovanjem i elegantnim stilom upotpunjuju Gliss novi izgled.

Uz to, novi crni čepovi su napravljeni od materijala bez ugljenika koji su potpuno prepoznatljivi i sortiraju se u postrojenjima za recikliranje. Nove PE bočice su sada napravljene od 30% recikliranog sadržaja, PET bočice iz asortimana su napravljene od 100% recikliranog materijala. Uz to, sve bočice su 100% reciklirajuće i smanjena upotreba metalnih folija olakšava celokupan proces recikliranja.  

6 teglica Gliss maski za kosu
© Schwarzkopf

Hajde - pružite kosi negu!

Svaki tip kose ima svoje potrebe i zahteve. Gliss Kur linije za negu i oblikovanje sadrže specijalne aktivne komplekse koji su specijalno prilagođeni različitim potrebama. Predstavljamo vam četiri ključne linije koje pokrivaju - zajedno sa ostalim upotpunjujućim asortimanom - osnovne potrebe kose: Total Repair za suvu, stresiranu kosu; Supreme Length za dugu kosu sklonu oštećenju i masnom korenu; Oil Nutritive za slamastu i krhku kosu; i Ultimate Repair za izuzetno oštećenu kosu.

 

* uključujući vodu

Otkrijte: