Schwarzkopf

Color Lounge

 

Imate li pitanja u vezi sa kosom? Onda ste na pravom mestu.

 

 

Želite da probate novi izgled? Onda ste došli na pravo mesto. Bilo da tražite savet o farbanju kose, pokrivanju sedih, blagom ili intenzivnom bojenju, dugotrajnoj koloraciji - ovde ćete dobiti savete i o farbanju kose i o odgovarajućoj nezi. Znatiželjni ste? Onda se zabavite tražeći.

Farbanje kose: tutorijali

Palette

Palette Deluxe

Gliss Color

Schwarzkopf LIVE

Blonde

Blonde

Palette

Palette Deluxe

Gliss Color

Schwarzkopf LIVE

Blonde

Blonde

Naši najbolji saveti o farbanju kose

Žene plave i smeđe kose stoje zajedno i gledaju u kameru

Bojenje

Osnove farbanja kose


  • Ovaj članak sadrži video
Razmišljate da dodate malo živahnosti svom stilu sa neverovatnom novom bojom kose? Veoma je jednostavno promeniti prirodnu boju kose ali to postignuti prvi put (ili stoti!) nije zagarantovano.
Često se pojavljuju žuti odsjaji u plavoj kosi koje niko ne želi. Saznajte zašto se pojavljuju žuti odsjaji i kako ih se možete rešiti
Bilo da se vaša prirodna boja kose ili dosadne sede vlasi nadziru ispod ofarbane kose, možete se rešiti tog izrastka kod kuće.
Želite da farbate kosu kod kuće umesto da idete kod frizera? Ali ne znate kako to da uradite sami? Objasnićemo vam na šta treba da obratite pažnju ako se farbate kod kuće da biste dobili savršeni rezultat boje.
Dodajte prirodnu svetlost vašoj kosi sa pramenovima. U samo nekoliko jednostavnih koraka, možete napraviti pramenove kod kuće koji će učiniti da vaša kosa blista.
Platinasto-plava je u trendu i konačno se rešila svog lošeg imidža. Da, blajhanje kose je popularnije nego ikad pre. Hteli biste platinasti izgled? Sjajno! Nećete požaliti! Ipak pre nego što krenete u taj poduhvat, treba da znate nekoliko stvari.
Hladna ili suncem okupana – naši savetu za negu učiniće od vaše plave kose pravu lepoticu. Farbanje ili blajhanje kose u plavu boju je jedno, ipak nega plave kose nešto je sasvim drugo. Donosimo vam najbolje savete za zdravu i sjajnu plavu kosu.
PRONAĐITE NOVU GLISS BOJU ZA KOSU TE UŽIVAJTE U ZDRAVOM IZGLEDU I INTENZIVNOJ BOJI SVOJE KOSE SVAKOGA DANA.

Uvek smo tu za vas!