Boje za kosu | Saveti za boju

Izbor šminke za žene sa crnom kosom

Crnoj kosi je potrebna posebna nega. Dobro ukombinovana šminka uvećava posebnu lepotu crne kose. U zavisnosti od šminke, crna kosa može da učini da žena deluje misteriozno i privlačno ili zapanjujuće elegantno. Zvezde u našoj galeriji prikazuju najlepše frizure i šminku za žene sa crnom kosom. Pogledajte kako Vaša crna kosa i šminka mogu da izraze Vaš karakter!

Šminka za žene sa crnom kosom treba da bude toplih tonova. Treba izbegavati jake, kao i uobičajne linije. Međutim, žene sa crnom kosom izgledaju veoma privlačno sa karminom za usne u najtamnijim ili najsvetlijim tonovima.

Šminka za žene sa crnom kosom: Senkom do prave nijanse

Za žene sa svetlijim tenom, kontrast između tena i crne boje kose može da bude ogroman. Isticanje ovih prirodnih tonova bi moglo da dovede do sablasnog izgleda. Ukoliko ten nije prirodno smeđ ili izrazito živahne nijanse, bronzer (sredstvo za potamnjivanje kože) i rumenilo ne bi trebalo da usfale u arsenalu bilo koje žene sa crnom kosom kako bi dodali toplinu i živost njenom tenu.

Vaša šminka bi trebalo da istakne ili usne ili oči. Crna maskara i senka za oči su najbolji način da se pažnja usmeri na izražajne oči. Crveni i karmini u boji brusnice mogu da učine isto za usne.

Šminka za žene sa crnom kosom: Pravilno doterivanje obrva

Obojite obrve u nijansu svetliju od svoje tamne kose radi postizanja prijatnijeg izgleda. Blage linije i blagi smeđi tonovi su dobar izbor.

Nadamo se da će Vas naša galerija zvezda inspirisati da istaknete privlačnost svoje crne kose

Galerija: Šminka za žene sa crnom kosom

Otkrijte: Saveti za boju