Žena sa tamnom plavom kovrdžavom kosom koja uvija pramen kose oko prsta
Boje za kosu | Pramenovi

Letnji pramenovi

Leto je stiglo- dani su dugi, a noći su tople. Sunce je duže prisutno i ne samo da podiže naše raspoloženje već označava svoju teritoriju sa pramenovima, suncem okupana kosa. Međutim, ne preporučujemo vam da stojite satima na suncu i da čekate da sunčevi zraci urade svoje - to bi bilo veoma štetno za kosu kao što smo objasnili u našem članku o zaštiti kose od sunca. Šta ako vam kažemo da možete da izgledate kao da ste pokupili te zrake čak i kada ste zatvoreni unutra? To je sve zahvaljujući Schwarzkopf Blonde Highlights. Uradi sam kod kuće - ne može biti lakše.

 

Jednostavan način da se naprave pramenovi sa Schwarzkopf Blonde

Bilo da želite blagu promenu u vašoj kosi ili želite drastičnu promenu, pramenovi su neverovatan način da pripremite kosu za leto. Oni dodaju živahnost bilo kojoj boji i uklapaju se sa svakim tenom. Schwarzkopf Blonde Highlights vam omogućuje da posvetlite pramenove do šest nivoa,a sa kompleksom protiv oštećenja znači da ne morate da brinete o sudbini vaše kose. Aplikator omogućuje da stvorite tanke i deblje pramenove po želji.

Jedan proizvod iz linije Schwarzkopf Blonde
© Schwarzkopf

Schwarzkopf Blonde linija ima mnogo opcija kako bi se postigao taj izgled suncem okupane kose.

Linija pruža različite nivoe posvetljivanja. Na primer, M1 pruža do šest nivoa posvetljivanja i odgovara srednje plavoj do srednje smeđoj kosi. Svestranost linije Schwarzkopf Blonde podrazumeva da možete da birate koliko želite da posvetlite izgled. Jedinstvena formula posvetljuje kosu za jednu četvrtinu nijanse pri svakoj upotrebi i možete čak pojačati rezultat toplotom.

Kako postići letnje pramenove sa Schwarzkopf Blonde

Ne stoji mnogo toga na putu za prelepu kosu okupanu suncem. Samo pratite ove jednostavne korake (nakon obavljanja peč testa kako bi se unapred sprečile neželjene reakcije) i taj letnji sjaj će se pojaviti za tren. Setite se da počnete sa suvom kosom!

Korak 1: Stavite rukavice koje se nalaze u pakovanju i pomešajte zajedno kremu za posvetljivanje iz tube i kesicu u aplikator bočicu.

Korak 2: Dobro promućkajte bočicu tako da se sastojci pravilno pomešaju.

Korak 3: Nanesite formulu pramen po pramen. Vi odlučujete o debljini i količini koju želite da nanesete u zavisnosti od toga koliko tanke ili široke pramove želite da postignete. Koristite aplikator.

Korak 4: Ostavite da odstoji toliko vremena koliko je označeno u uputstvu. Znajte da što je tamnija vaša prirodna boja to će duže posvetljivač morati da odstoji kako bi se postigao svetliji rezultat. Nikad ne prekoračiti 45 minuta.

Korak 5: Isperite dok voda ne bude čista, i to je to!

Sada imate - letnje pramenove bez sunca! Sa Schwarzkopf Blond Highlights možete pripremiti svoju kosu za leto i niste čak ni morali da izađete iz kuće. Prirodnog izgleda, nežno za kosu i jednostavno za postizanje, pitaćete se kako ste ikada živeti bez svetlucavih pramenova i Schwarzkopf Blonde.

Žena sa tamnom plavom kovrdžavom kosom koja uvija pramen kose oko prsta
© Schwarzkopf

Sjajna, svetlucava kosa bez opasnosti od oštećenja od sunca, zahvaljujući liniji Schwarzkopf Blonde.