Boje za kosu | Koja boja kose

Obožavam tu crvenu kosu!

Izbor nijansi crvene kose je veći nego ikad. Crvena boja kose varira od boje jagode do tamnog mahagonija. Uživajte u našim slikama crvenokosih zvezda i pronađite nijansu crvene koja odgovara Vama i Vašoj kosi i tipu kože

Dopustite nijansama crvene da preplave Vašu maštu i otkriju boje jagode, višnje, plavog patlidžana, crvenog vina, čili čokolade i nara. Ko ne bi želeo da isproba neku od ovih predivnih nijansi crvene kose? Crvena kosa postoji u toliko nijansi da ne bi trebalo da imate nikakvih problema sa pronalaženjem savršene nijanse za Vas.

Eksperimentisanje sa crvenom bojom i izvučenim pramenovima

Privremene nijanse crvene boje Vam mogu pomoći da isprobate crvene tonove u Vašoj kosi, ali crvena boja koju odaberete ne sme biti svetlija od Vaše prirodne boje kose. Isprobavanjem ćete takođe utvrditi da li će crvena boja kose biti dugoročan izbor ili samo način da iskažete svoju kreatvnost. Možete iskoristiti ovu privremenu crvenu boju kose da otkrijete pravu nijansu crvene za Vašu kosu i tip kože. Crveni izvučeni pramenovi su još jedan način da se približite svojoj novoj crvenoj kosi. To su načini da ispitate teritoriju i vidite da li se crvena kosa slaže sa Vašim tipom kože. Izvučeni pramenovi su suptilini kompromis dok se poigravate sa idejom da li da nosite crvenu kosu, a pri tome ne morate odmah u potpunosti da pređete na vatrenu, upadljivu crvenu boju kose.

Prava nijansa crvene za Vašu kosu i Vaš tip kože

Da li Vam se sviđe upadljiva nijansa nar crvene ili bi ste se radije opredelili za toplu karamel crvenu, tamnu crno crvenu ili grimzani ton crvene višnje? Verovatno ćete želeti da suzite izbor tako što ćete uzeti u obzir prirodne tonove Vaše kose i kože kao putokaze:

Crvenkaste plave ili svetlo bakarne nijanse su idelane za plavuše sa svetlom kožom.

Ukoliko Vam je kosa tamnoplava ili svetlosmeđa sa svetlom do srednje svetlom kožom, možete biti ili hladan ili topao tip. Hladni i plavkasti tonovi poput crvene višnje, burgundi i boje plavog patlidžana su dobar izbor za plavičasto ružičast ili maslinasto zelen ten. Tople crvene nijanse poput bakarne, boje bukve i crvenkasto zlatne su idalne za žućkast, zlatan i ten boje breskve.
Srednje do tamnosmeđa kosa i maslinast ten ožive ukoliko se kombinuju sa intenzivno crvenom i tonovima mahagonija.

Veoma tamna ili crna kosa se dobro slaže sa crvenom višnjom i crno crvenim tonovima.

Uživajte u našoj galeriji zvezda sa crvenom kosom!

Galerija: Zvezde sa crvenom kosom

Otkrijte: Koja boja kose