Manekenka sa Ultra ljubičastom kosom
Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Ultra ljubičasta je Pantonova boja 2018. godine - i izgleda veoma moderno u kosi!

Pantonova boja godine 2018 se zove Ultra ljubičasta. Boja koja ostavlja utisak i koja izgleda moderno i u kosi. Otkrivamo vam kako da dobijete ovu boju i koje frizure da probate uz nju.

Svake godine, Institut za boje Pantone objavljuje boju godine. U 2017. to je bila „Greenery”, sveža nijansa zelene. Bila je to fantastično moderna boja ali nije bila odgovarajuća za bojenje kose. Ali sada imamo Pantonovu boju godine za 2018: „Ultra ljubičastu”. To je nijansa ljubičaste koja nije previše napadna i savršena je za kosu! Radi se o nijansi koja daje ekstravagantnu crtu koja pravi razliku. Saznajte ovde da li vam pristaje ova nijansa u trendu.

Evo zašto je ova nijansa „Ultra ljubičasta” ultra moderna

Žena sa Ultra ljubičastom kosom i jaknom

Ako ne želite da obojite celu kosu u Ultra ljubičastu, možete se opredeliti za Ombre krajeve.

Tamna, sjajna nijansa ljubičaste izgleda istovremeno elegantno i moderno. Nije samo dobar izbor za mlade, smele devojke već mogu da je nose i zrelije žene. Može da se oboji cela kosa ili samo jedan deo - na primer u Ombre stilu.
Generalno, zapamtite: što je tamnija vaša početna boja to će biti manje intenzivan rezultat boje. Međutim, plava ili tamna plava kosa se relativno lako postiže kod kuće.

Savet: za dugotrajan sjaj i blistavu boju koristite specijalne boje za obojenu kosu. Uz to, nanesite hranljivu masku jednom nedeljno.

„Ultra ljubičasta” pristaje ovim ženama i ide sa ovim frizurama

Manekenka sa ultra ljubičastom kosom i naočarima

Ultra ljubičasta - kratki piksi sa Ultra ljubičastom bojom.

U suštini, svako ko želi promenu boje može da nosi Ultra ljubičastu boju. Možete da menjate intenzitet nijanse prema sopstvenoj želji. Ljubičasta se uglavnom slaže sa svim frizurama.
Pantonova boja u trendu izgleda najbolje sa kratkim frizurama kao što je Piksi kada je kosa ravnomerno obojena u jarku nijansu ljubičaste.
Ova nijansa na dugoj kosi izgleda ekstravagantno.

Nađite Schwarzkopfovog profesionalnog frizera koji će vam pomoći da izaberete najbolju nijansu Ultra ljubičaste za vašu kosu uz pomoć Pretraživača salona.

Otkrijte: