Žena sa crveno-smeđim bobom
Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Frizure i boje za kosu u trendu za jesen i zimu 2018

Nova sezona, nove frizure. Otkrivamo vam koje će frizure biti u trendu za jesen i zimu 2018. Hladni meseci će biti sve osim dosadni!!! 


Letu dolazi polako kraj. Za one koji tuguju za letom: nemojte biti tužni! Jesen i zima 2018 su na putu - i donose toliko novih frizura sa njima. Šta ih ujedinjuje: ovi stilovi zrače samopouzdanjem i traže da ih nosi neko ko širi iste vibracije. Nalazimo se usred još jedne ere samostalnih, jakih žena. Zvuču dobro - zar ne dame? Prema tome pogledajte naše omiljene boje kose i frizure za jesen i zimu.


Ove frizure su u trendu za jesen i zimu 2018.

1) Tople boje kose

Tople boje kose su savršeni lek za jesenju melanholiju. One prijaju i tenu. Bakarne i smeđe nijanse kao što su tofi, čokolada i nugat (koje zvuče ukusno ali isto tako izgledaju!) su veoma tražene. Svetlo plava je takođe u modi ali prošle godine ledene plave su prepustile mesto bež plavoj boji sa podtonovima.

one dam image
Da li se usuđujete da nosite drečavu boju? Kao što smo videli na reviji Jeremy Scott-a

2) Svetli neon

Zajedno sa toplim bojama kose, veoma svetli tonovi su tu da podignu raspoloženje. Neon pink ili svetlucava narandžasta? Da! Ove udarne blistave boje izgledaju modernije na kratkoj kosi. Savršeno: piksi ili geometrični bob. Savet: svetle farbe se najbolje primaju na svetlo obojenoj kosi. Ako imate prirodno tamnu nijansu, moraćete prethodno da posvetlite kosu.

3) Pletenice i konjski rep

Volimo pletenice i konjski rep bukvalno cele godine. Šta je onda novo? Veoma duga kosa sa pletenicama ili skupljena kosa. Pletenice i konjski rep su nisko na potiljku. Naravno, kratka kosa ne može preko noći da postane XXL. Varanje je dozvoljeno - probajte ekstenzije.

one dam image
Prelepi izgled za svaki dan: blagi talasi, kao što smo videli na reviji Balmain i na mnogim drugim.

4) Blagi talasi

Kada pričamo o dugoj kosi: blagi, veliki talasi su takođe u modi. Ovaj izgled je savršen za sve one novogodišnje žurke krajem godine. Leti smo nosili naše „neuglađene” talase - nešto kao nakon celog dana na plaži. Ali sada, velike kovrdže su opet glamurozne. Sprejevi za sjaj i krema za oblikovanje pomažu. Savet: pre oblikovanja, a nakon pranja kose stavite masku. To će dati vašoj kosi dodatni sjaj. 


5) Razbarušeni čvor na vrhu

Nemate vremena za moderne talase? Oblikujte kosu u razbarušeni čvor. Šta je novo u toj frizuri za jesen 2018: koren i srednje dužine su zalizane dok je čvor na vrhu razbarušen i neuglađen. Savet za oblikovanje: okrenite glavu ka dole da biste napravili konjski rep. Blago natapirajte dužine repa i uvijte ih u punđu. Poravnajte koren sa malo balzama i završite sa malo laka za kosu.


one dam image
Nazad u 80-te: Marc Jacobs je izabrao retro stil na reviji za jesen/zimu. Sviđa nam se!

6) Stil iz 80-tih

Prvo devedesete, sada osamdesete. Šta nam to govori? Sve se vraća. I sviđa nam se! Frizure iz osamdesetih ponovo dominiraju: šerpa frizura i veoma ugaoni bob (ili dugi bob) sa šiškama. Inače, ove frizure su još modernije ako su nošene sa trendi neon bojom. Ne može biti hrabrije!

7) Šnalice i traka za kosu

Kako pretvoriti običnu frizuru u trendi frizuru začas? Sa trakom za kosu i šnalicama. Šnalice je najbolje postaviti na stranama - probajte dve ili tri spojene. To je savršen način da maskirate zarasle šiške. Uklopite široku ili usku traku sa repom ili punđom za sportski izgled spreman za ulični stil! 


one dam image
Ovaj talas pun volumena (viđeno na reviji Moschino) nije samo frizura za revije. To je savršena frizura za svaki dan - frizura za kancelariju.

8) Volumen sa dugim šiškama

Stil pun volumena i duge šiške (oblikovan ravno ili na strani) je veoma moderan za jesen i zimu 2018. Ovi izgledi nas podsećaju na šezdesete ali mogu da se modernizuju sa novom, modernom odećom. Ove frizure pune volumena su sve osim dosadne. Savet: kada oblikujete sa volumenom, probajte šampon za suvo pranje ili puder za volumen koji mogu da pomognu.

Otkrijte: