Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Elegantni trend boje: Zlatno roze kosa

Da li želite da uđete u sigurnu investiciju za vaš stajling? Imamo nešto za vas: Zlatno roze boja više ne krasi samo nakit kao što su satovi, ogrlice i ostalo. Trendseteri takođe visoko cene ovaj dragoceni metal kao boju kose. Investicija koja vredi! Otkrivamo kako se ovi vrhunski pramenovi primenjuju za najbolji efekat

Dijamanti su najbolji prijatelji devojaka - Kultna pesma Merlin Monro još uvek odzvanja. Međutim: Dijamanti mogu biti najbolji prijatelji ali nisu jedini! U skorije vreme otvorili smo srca nakitu od roze zlata. Od malih alki do raskošnih lanaca - fini i dragoceni metal je u trendu i dekoriše puno naših dragocenosti. Naša roze omiljena tajna: Bakar. Svetlucavi crveni metal daje klasičnom zlatu finu roze nijansu - i s tim modernu novinu! Nakit može da preuzme različite nijanse u zavisnosti od sadržaja zlata, srebra ili bakra. Raspon boja ide od belog zlata do nijanse roze do svetlucave kajsije do boje lososa. 

Samo je pitanje vremena kad će groznica roze zlata ući u našu kosu. Tu postoji široki spektar nijansi roze zlata sa raznim proporcijama bakra, kao i sa nakitom.  Najbolje u vezi sa tim je da: Možete da obogatite vaš izgled sa preciznom nijansom koja najbolje odgovara vašem tenu, tipu i ukusu. Boja može da se primeni pramen po pramen ili po celoj kosi - i dobro pristaje svakoj frizuri. Bilo da nosite nemirnu kratku ili ženstvenu dugačku kosu, nežna roze zlatna nadograđuje bilo koji stil!

Da li želite da sijate sa ovom bojom u trendu? Predstavljamo vam najlepše dragocenosti i razne detalje kao inspiracija: 

Zlatno roze kosa - Dragoceni ukrasi za kosu