Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Novi trendovi boja za 2016.

Šta dolazi, šta ostaje? Predstvaljamo vam boje kose koje stvaraju pravac ove godine! Platinasta plava, opal, zraci svetlosti - ne samo da zvuče veoma uzbudljivo već tako i izgledaju. Istražite bogatu raznolikost boja sa nama...

Na pravom putu... Sa nama! Otkrili smo trendove boja za 2016 - na glavama modnih stručnjaka! Od prirodne do neobične, ova sezona nudi od svega pomalo. Najuzbudljiviji faktor: Šljašteće boje imaju zanimljiva imena kao što su opal i zraci svetlosti! Pročitajte dalje da saznate šta se krije iza toga. Ima nešto i za one koji više vole nešto manje upadljivo u predstojećoj sezoni: Prizemne frizure su u trendu sa ludim bojama. Koja ste nijansa? Saznajte i dobićete ubrzo vašu boju u trendu.

Naći ćete sve boje trendu trenutno u našoj galeriji. Tražite da biste dobili inspiraciju!

Novi trendovi boja za 2016.

Boje u trendu 2016: Zraci svetlosti unose boje tami

Blogerka Helena Bordon zrači kao njeni zraci svetlosti

Žudite za bojom kose sa kojom ćete blistati? Nema problema sa zracima svetlosti! Malo širi plavi pramenovi poput Helene Bordon posvetliće vašu kosu začas, a neće kompletno promeniti boju vaše kose. Ono što se zove "posvetljivanje zracima svetlosti" vam daje prirodnu nijansu koja je posebno nežna na vašoj koži i veoma prijatna za vaš ten. Pramenovi se nanose tehnikom folije ili su obojeni rukom, a širi su nego inače. Važno: Nemojte biti previše precizni, posvetlite nejednako različite dužine. Na taj način će frizura biti prirodna i moderna!