Žena sa ljubičastom kosom
Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Neka blista: volimo drečave boje kose

Pokažite svoje prave boje. Volite šareno i volite da bojite kosu? Bez obzira da li je roze, ljubičasto ili u bojama duge - prava ste kraljica boja. Predstavljamo vam najmodernije boje kose. Nađite inspiraciju!

Šarena boja kose je ONA koja trenutno privlači pažnju na svakom festivalu ili žurci. Ali možete nositi ovu smelu frizuru i u vašoj svakodnevnici. Sa jarkom ljubičastom, crvenom i plavom istaknućete se i pokazati ko ste. Želite otkačenu boju kosu ali ne znate koju? Pokazaćemo vam naše omiljene iz cele palete boja. Pronađite inspiraciju i koju najmoderniju boju kose da izaberete.

Volimo ljubičastu: moderna ali romantična boja

Ljubičasta boja je baš ono što volite i želite da to pokažete svima? Onda je ljubičasta kosa za vas. U zavisnosti od raspoloženja možete nositi na moderan način sa farmerkama ili kožnom jaknom ili da izaberete romantičniji izgled sa svetlo belom letnjom haljinom. Savet: kako bi vaša kosa bila što duže lepa i sjajna, preporučujemo vam da koristite specijalni šampon.

Lepa u pinku: paleta boja od flamingosa do lizalica

Od ženstvene do drečave: sa pink bojom stvarate šareni izgled koji savršeno odgovara vašoj ličnosti. Jarka pink blista na suncu kao što poboljšava raspoloženje tokom sumornog dana. Ako se osećate veoma hrabrom, kombinujte ove drečave boje sa šarenim topovima. Ili izaberite „sve crno” i ostavite da vaša jedinstvena boja kosa odredi tonove. Ako imate tamnu kosu, preporučujemo vam da prvo izblajhate kosu. Na taj način ćete obezbediti najbolji rezultat boje ikada. Ako vam treba više pomoći, probajte sa našim Schwarzkopfovim pretraživačem salona.

660x545_woman-with-short-pink-hair
Boja bombona za vašu kosu

Tirkizna i akva: evo kako da pretvorite kosu u kosu sirene

Žena sa plavo-zelenom kosom i žutom bluzom

Neka blista sa svim bojama okeana

Vaša kosa sija u prelepim plavim i zelenim nijansama poput okeana. Ova paleta boja vam omogućava da budete kreativni i da date mašti na volju.

 

Možete stvoriti magični izgled i pretvoriti se u sirenu u svakodnevnom životu.

 

Za nešto posebno, obojite tamno plave pramenove u plavu ili tirkiznu. Krajevi u raznim bojama su isto trenutno hit. Šta mislite o Balajažu od tirkizne do tamno plave?

Postanite umetnik sa šarenim frizurama

Žena sa šarenom bojom

Želite sve boje? Onda je šarena duga idealna za vas

Zašto izabrati samo jednu boju? Želite sve odjednom. Sa upadljivim stilom sa dve jarke boje, pokazaćete koliko ste kreativni. I pre svega, dizajniraćete vaš lični šareni izgled.

 

Bez obzira da li je Pillar Box Crvena, Shocking Pink, Ljubičasta Punk ili Pastelna Sea Mermaid. Izaberite vašu omiljenu.

 

One najhrabrije biraju ovaj stil u više boja i mešaju plavo sa ljubičastom. Bez obzira šta izaberete: vi bojite kosu kako hoćete. Bilo da je tamno ili pastelno - to je vaš izgled.

Otkrijte: