Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Izaberite crno: Kratke frizure za crnu kosu

Crne lepote! Crna kosa je ONA koja privlači, ne samo ona dužine Snežane i sedam patuljaka - kratke frizure u trendu su veoma popularne u crnoj boji! Otkrijte šta je to što čini kratke frizure crne boje posebnim, kako dobiti ženstveni izgled i kako se brinuti o crnoj kratkoj kosi:

Kleopatra, Koko Šanel i Dita fon Tiz - ove žene ne samo da dele osećaj za lepotu već i njihovu boju kose: Crna! Prefinjena, ekskluzivna i misteriozna: Crna kosa označava jaku ženu koja tačno zna sta hoće - i obično to i dobija. Radilo se o kraljevstvu, modnom carstvu ili međunarodnom triumfu. Njihov moto je nastavite i nikada se ne zaustavljajte. Ko ne bi voleo da dobije malo samopouzdanja koje imaju ove crnokose lepote? Ipak ove dame u crnom mogu da si priušte da izgube nešto - sa šišanjem kose. Moderna kratka frizura bolje naglašava ambiciozni karakter crnokosih lepotica nego duga, magična kosa Snežane i sedam patuljaka.

Kratka frizura: Crni deluks

Sa tamnom kosom veoma je važno za frizuru da ne bude previše dominantna, da nadvlada lice. To čini kratku kosu idealnom jer balansira moćni izgled crne kose. Pregledna frizura (kao što je "blunt cut") i oblici (kao geometrijske frizure) uvek idu savršeno sa tamnim nijansama jer je struktura frizure zanimljivija i intenzivnija u poređenju sa na primer svetlom kosom. Crnokose lepotice ne treba da biraju kovrđžave frizure ili šiške. Naprotiv: Razbarušena "bubi" frizura podmlađuje nekoliko godina a šiške u trenutku dodaju privlačnost.

Za više kratkih frizura sa crnom kosom, pogledajte našu galeriju.

Kratke frizure za crnu kosu

Crna kosa: Odgovarajuća nega

Pogodna za oblikovanje, malo nezgodna za održavanje - ako zaista želite da crna kosa bude sjajna, vaš program nege mora biti beskompromisan. Crna kosa (prirodna ili obojena) može brzo da izgleda suvo i lomljivo, što znači da joj je potrebna maksimalna nega za sjaj.  


Tip nege 1

Pobrinite se da koristite šampon i balsam koji je namenjen crnoj kosi tokom svakog pranja. Intenzivni nedeljni tretmani takođe pomažu da spoljni epiderm ostane zatvoren. To zadržava pigmente tako da boja sija jače i duže traje.

Tip nege 2

Koristite peglu za ravnanje kose povremeno za davanje posebnog sjaja. Obavezno koristite zaštitu od toplote, i samo napred! Ravnanje kose može da pojača sjaj s obzirom da se sjaj reflektuje kroz kosu. Vaša crna kosa izgleda sveže i veoma zdravo.

Tip nege 3

Nanesite ulje za super mekoću i dodatnu dozu sjaja. Utrljajte nekoliko kapi u krajeve i/ili nanesite na koren - za kranji dodatak sjaja!