Boje za kosu | Frizure i trendovi boja

Boja u trendu: ljubičasta kosa

Volimo lila! Kao nežna pastelna niijansa ili jarka, nijansa u trendu za celu frizuru ili za živahne pramenove - ljubičasta je popularna. Atraktivna boja godine oživljava svaki stil i frizuru: Od linearnog boba do dugačkih kovrdža. Evo naše omiljene lila frizure

Od lila do jarke ljubičaste - ljubičasta kosa je predivna! Zvezde i modne blogerke već duže vreme su zaljubljene u ovu boju i isprobavaju je u svim verzijama. Ali zašto odjednom svi žele lila boju? Postoji nekoliko razloga, navodimo nekoliko:


Volimo ljubičastu boju zato što...

...Izgleda dobro sa bilo kojom dužinom ili frizurom.

...odgovara bukvalno svakom tenu.

...postoji čitava paleta nijansi. To znači da možete da nađete odgovarajući izgled za svačiji ukus!

...odgovara svakom stilu - od panka do elegatnong.

...izgleda moderno i veoma je atraktivno.

...lepa promena u kosi!

Za još ubedljivih i lepih razloga, pogledajte našu galeriju:

Ljubičasta boja: Volimo lila!

Saveti za šminkanje uz ljubičastu boju

Saveti za šminkanje uz ljubičastu boju

Keli Ozborn pokazuje svoj ljubičasti side cut i prednosti podignute kose i usne spremne za poljubac

Iako ljubičasta nije uobičajna boja, sigurno polaže test! Posebno u nežnoj varijanti.  Mislite da ako je boja već dovoljno upadljiva treba da izostavite šminku? Nema potrebe, s obzirom da adekvatno isticanje usana i trepavica garantuje poseban stil na kome će vam svi zavideti.

Za čarobni izgled vile na primer, jednostavno uklopite lila boju sa diskretnom senkom ili sa sjajem i modernom nijansom jagoda na usnama (kao što je roze boja perla, drečavo roze i boja kupine). Kao u snovima! Sa pastelnom ljubičastom nijansom u kosi, možete da pošaljete još jače signale koristeći šminku (kao Keli Ozborn na slici). Izbegavajte previše različitih boja na licu inače ćete izgledati previše razuzdano. Crvene usne, spremne za poljubac i linija oko očiju u klasičnoj crnoj boji su savršeni!